ПОВНИЙ КРАХ ТА РОЗЧАРУВАННЯ!!!

Проблема вирішена
Надежда Єрмола
Я Єрмола Надія Михайлівна, є багато років клієнтом данного банку. З Повагою, ставлюсь до данного банку, та з глибокою вдячністю до Вас!!! Та у кожної історії є як біла так і чорна сторона медалі. Хочу розповісти свою ситуацію, яка сталась в травні м-ці, 2021 року. Я придбала подарунок дорогим, кумам, скориставшись розстрочкою на 24 м-ці з можливістю 3-х м-ного льготного періоду. Так як це м-ць травень 1 -го числа, відповідно я в липні м-ці 2021 року, зателефонувала в банк з прохання надати мені інформацію -яку суму необхідно внести та на яку дату, щоб запобігти відсотки, та закрити платіж льготним періодом. Отримала наступне: на 01 серпня 2021 року, повинна в повному обсязі бути вся сума, яка є на картковому рахунку. НАГОЛОШУЮ-БЕЗ ДОДАТКОВОГО ПОПЕРЕДЖЕННЯ ЩО НА МОМЕНТ РАНІШЕ ЧИ ПІЗНІШЕ, КОШТИ В ПОВНОМУ ОБСЯЗІ БЕЗ ЇХНЬОГО ПОДАЛЬШОГО ВИКОРИСТАННЯ!!! Я, зі своєї сторони виконала умови які мені проговорив співробітник банку. 3- серпня 2021 року, маючи досвід незрозумілих ситуацій з банком, я перетелефонувала, щоб 100 відсотково запевнитись, чи все добре на рахунок моєї рострочки. Отримала відповідь, Надія Михайлівна, все закрито автоматично, та без жодних відсотків. Я перепитала, чи є необхідність, самолічно зявитись у відділення банку, та погодити усі питання, на що отримала відповідь-РОЗСТРОЧКА ЗАКРИТА АВТОМАТИЧНО, ПОТРЕБИ ЙТИ В БАНК-НЕМАЄ на 03.08.2021 року!!! Пройшов м-ць, початок вересня, прийло сповіщення на пумб в особистому кабінеті. Що мені нараховано відсоток в розмірі 474 грн., я чуть не впала. Звоню співробітнику із запитанням, отримую відповідь-ТО ПОМИЛКОВА СМС, ВАМ НІЧОГО НЕ НАРАХОВАНО. Але на зміну балансу, я не звернула уваги, чи було знято чи ні. Без жодних зауважень, я продовжую далі користуватись коштами, з довірою що то зняті відсотки, помилкова смс. Жовтень 11.10.2021, знову смс вам нараховано %, звоню в банк з запитанням. Кажуть: ТАК У ВАС НЕЗАКРИТА РОЗСТРОЧКА!!! І В ЗВЯЗКУ З ЦИМ ВАМ НАРАХОВАНО ПРОЦЕНТИ, Питаю: ЦЕ ЯК??? залишаю скаргу з запитом розібратись в даній ситуації та АНУЛЮВАТИ ДАНІ -%,. Пройшов час, та мені ніхто відповіді не надав. ні по телефону- ніяк!!! звоню знову в банк, мені знову кажуть зараз розберемось і на протязі 5 днів, надамо відповідь. знову-бездіяльність!!! телефоную знову-кажуть- можливо недосвідчений співробітник надав вам недостовірну інформацію!!! шановні, питання: чому у вас такі працюють??? чи маю я нести відповідальність за не правильно надану інформацію вашим співробітником??? звоню знову, прошу: прослухайте мою розмову зі співробітником, де чітко вказано, вся вище вказана інформація-що у мене все закрито на -3.08.2021 року!!! відповіді-немає!!! іду в банк, пишу пояснення-на 05.11.2021 поки відповідь, неотримала, в письмовому пояснені та усному. звоню знову в банк в 20 числах жовтня, з питанням, що з моїми скаргами. мені співробітник повідомляє: ваша розстрочка не закрита, є вихід, закрию її зараз, щоб уже не йшли відсотки!!! переведу як зняття готівки, лишень заплатіть 10700 на протязі двох днів. кажу: як таке може бути, по другому кругу??? все одно плачу 11 000 грн при цьому за два дні. вуаля!!! на к-ць жовтня 31−01 листопада -нове щастя -знову знімає 474 грн!!! знову!!! три м-ці з серпня -мені знімають відсотки!!! мені дуже гірко, від даної ситуаціїї, мене обманули!!! кошти знімають-за що??? я ніколи не буду тепер клієнтом данного банку, та не буду радити нікомуууууууууу!!! чекаю на справелливе та чесне рішення банку, прошу анулювання усіх відсотків!!!
ПУМБ
Доброго дня! Надіє Михайлівно, нам шкода, що у Вас залишилися негативні враження від користування нашою кредитною карткою. Ми щиро бажаємо допомогти Вам розібратися в ситуації. Будь ласка, надішліть в особисті повідомлення Ваші ІПН та номер телефону, з якого Ви зверталися на гарячу лінію, а також адресу відділення, котре Ви відвідували. Ми обов'язково в усьому розберемося та надамо Вам зворотній зв'язок.

7 листопада 2021, 23:35
Меня тоже vip клиента, банк обманул 3 раза, в течении 3 месяцев, первый раз обманули с кредиткой на 8тыс. гр, 8 операторов, есть запись разговора, говорили, что не будет процентов, писал обращение в надбавки, сказали мы не имеем права вмешиваться во внутреннюю деяльность банка, далее содрали пару гривен, пока не позвонил не возвращали и недавно еачислили -10гр типа я пользовался овердрафтом, который у меня уже заблокированый несколько лет с положительным балансом, но после жалобыв вернули деньги, а сколько таких, кто не обращается? бежать нужно с этого банка!!@@
11 листопада 2021, 0:56
Меня vip клиента, банк обманул 3 раза, в течении 3 месяцев, первый раз обманули с кредиткой на 8тыс. гр, 8 операторов, есть запись разговора, говорили, что не будет процентов, писал обращение в Нацбанк, сказали мы не имеем права вмешиваться во внутреннию деяльность банка, далее содрали пару гривен, пока не позвонил не возвращали и недавно начислили -10гр типа я пользовался овердрафтом, который у меня уже заблокированый несколько лет с положительным балансом, но после жалобыв вернули деньги, а сколько таких, кто не обращается? бежать нужно с этого банка!!@@

Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝 / ПОВНИЙ КРАХ ТА РОЗЧАРУВАННЯ!!!