Мінфін - Курси валют України

Встановити

Крадіжка грошей з картки

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
88081932 15 березня 2020, 20:10
На фірмовому листі АТ «ПУМБ» зверху написано: «Працюємо для Вас». Але цей девіз стосується далеко не всіх клієнтів цього банку, що підтверджено на моєму прикладі. Я поки що є клієнтом цієї установи, тому що не сплив термін розміщення мого депозиту.
Так ось, у жовтні 2019 року з банківської картки, яка прив’язана до вкладу невідомо ким, невідомо як, в іншій країні була знята частина моїх коштів. Картка з моменту її випуску була мною схована і жодного разу ніяким чином не використовувалась, тобто витіку інформації з мого боку точно не було.
Звичайно, в той же день картка була заблокована мною і надалі я повністю відчула як банк працює для нас. На мою письмову заяву чому так могло статися, чому система безпеки банку не спрацювала або це були навмисні кримінальні дії персоналу, як надалі запобігти зняттю коштів, я конкретної відповіді не отримала і досі. На той час мене проінформували усно у відділенні банку, що я отримаю відповідь після розслідування спочатку через 30, потів через 45 днів, але першу відписку я отримала через 63 дні, що є порушенням ЗУ «Про звернення громадян». І в тому листі була лише констатація самого факту зняття грошей і неможливості оскарження транзакції. Я з такою позицією банку, звичайно, не погодилась. Гроші довірила, інформацію про картку не розповсюджувала, умови договору не порушувала. Звернулася до керуючої відділенням з пропозицією розглянути питання про можливість компенсації втраченої суми на прикладах інших банків – відмова. Звернулась з пропозицією банку звернутись у правоохоронні органи – відмова. Звернулася до правоохоронних органів сама – просять надати договір з банком, оформлений належним чином, а не Заяву про приєднання до договору – знов відмова.
Двічі писала листи з аналогічними проханнями в Головне правління банку за адресою: м. Київ, вул. Андріївська, 4. Через два місяці отримала листа з вибаченням за можливі незручності і пропозицією звернутися у відділення. Коло замкнулося.
Пишу про свою проблему як типову, в якій банкіри АТ «ПУМБ» всіма своїми діями та бездіяльністю нібито кажуть: «Не приходьте до нас. Ми не надійні, ми не на вашому боці, клієнти. Ми не працюємо, ми заробляємо на вас».
ПУМБ
Відповідь банку
16 березня 2020, 10:54
Добрий день. Приносимо вибачення за незручності. Нам дійсно шкода, що у вас виник негативний досвід з банком. Банк ПУМБ працює в рамках Законодавства України. Якщо у вас виникли питання після надання письмової відповіді нашим банком, радимо звернутись до відділення повторно з документами.

Коментарі - 2

+
0
88081932
88081932
22 березня 2020, 15:06
#
Дякуємо за вибачення і за «корисну» пораду знов звернутися у відділення банку №5. Пробачте, три місяці спілкування з ним і жодної конкретної відповіді або кроку назустріч у вирішенні нашої проблеми в рамках українського законодавства, як це роблять в інших банківських установах. Навіщо туди знов йти, якщо співробітники не можуть або не хочуть вирішувати наше питання та посилаються на відсутність згоди на те свого керівництва. Я дуже сподівалась, коли двічі писала в Головне управління АТ «ПУМБ» з метою отримати відповіді на мої запитання та на надання керівництву відділення банку №5 АТ «ПУМБ» в м. Кривому Розі згоди на лояльну допомогу по факту моїх матеріальних збитків у вашому банку, але за 5 місяців цього не сталося. Попрацюйте, будь ласка, дійсно для нас, тобто для клієнтів, а не перекладуйте переписку один на одного.
+
0
Jokets
Jokets
15 квітня 2020, 9:51
#
Так у вас интернет списание произошло?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в ПУМБ

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.3 42.9
PLN 9.4 9.9
USD 39.4 39.9
Всі курси банку

Курс валют в ПУМБ

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.3 42.9
PLN 9.4 9.9
USD 39.4 39.9
Всі курси банку