дуже глухий банк
9 січня отримала відповідь від банку — Доброго дня. Отримали відповідь від колег — номер видалено з системи як такий що не належить вказаному клієнту.
Дякую!
З 9 січня дзвінків та повідомлень від банку та колекторів не було. Сьогодні 12 січня. Надіюсь, що більше через незрозуміло чий кредит турбувати нас не будуть
Дякую!
PLN | 9.7 | 10.2 |
А у києвстару погана звичка — номери, якими довго не користуються, знову продавати. В травні 2017 мій чоловік купив нову!!! сімку — все запаковано, нове!.. І почались дзвінки та погрози йому про цю оксану та її борги.
Додаю номери в чорний список — вони з нового номеру дзвонять та пишуть смс.
Хоч в розмові з тими, хто звонить і чоловік, і я зі свого телефону їм звонила і пояснювала,
що ми купили нову сімку в офісі києвстару і ніякої оксани не знаємо.
В розмові з ними з«ясувалось, що кредит вона брала ДО травня 2017 року. Кажу їм, щоб викреслили наш номер, не знаємо оксани. А вони у відповідь — занесіть наш номер в чорний список або купіть нову сімку!!!
Ми пенсіонери. І тратити гроші через глухих працівників банку не можемо.
Та й нема гарантії, що нова сімка не буде привязана до чийогось кредиту в банку…