Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення ПУМБ: Харків, пл. Конституції, 21/2

Адреса:
Харків, пл. Конституції, 21/2
Телефон:
+38 (044) 290-72-90
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30 (каса: 08:30-17:00), без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
3 червня 2024, 10:31
Жахливе відділення в місті Харків на площі Конституції!
Треба було пройти верифікацію. Доколупались до не чітко видної печатки на ідентифікаційному коді (!!!). При чому в іншому відділенні пару років потому — все влаштовувало. Мало того, всі інші банки спокійно приймали документ і все було гаразд.
Крім того, керівництво нагло бреше, що Вони приймають клієнтів навіть під час повітряної тривоги (звичайно, вони не повинні це робити взагалі, але ситуації бувають різні). Я з іншого міста і 30 хвилин стояв біля банку — мене ніхто не прийняв, двері були зачинені. І так було 3 тижні поспіль. І тут тобі кажуть, що що вони працюють.
Жахливе відношення! Нікому не рекомендую!
Коментарі (7)
Ответ банка
ПУМБ
3 червня 2024, 12:35
Вітаємо!

Нам шкода, що у Вас склалося негативне враження про наш банк. Ми хотіли б розібратися детально в ситуації, тому написали Вам в приватні повідомлення для уточнення даних. Надамо зворотний зв'язок, як тільки отримаємо результати розслідування.
3
14 травня 2024, 10:54
У січні 2024 року я відкрив рахунок у відділенні Вашого банку. 9 травня 2024 року мені надійшло повідомлення про припинення ділових відносин Пумба зі мною. За час обслуговування у банку мною було проведено декілька депозитних та валютних операцій. Усі операції були проведені у відповідності до вимог НБУ та мають підтвердження легальності доходів. Незважаючи на це, ПУМБ без жодних попереджень та запитів закрив мої рахунки. Менеджери банку не змогли пояснити причини закриття рахунку.
Коментарі (1)
Ответ банка
ПУМБ
PUMB
14 травня 2024, 11:59
Вітаємо!

Нам шкода, що сталась така ситуація. Ми бажаємо розібратись детальніше та після проведення перевірки неодмінно надамо Вам зворотній звʼязок.
Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відділення та банкомати ПУМБ в Харкові 🏦 / Відділення ПУМБ: пл. Конституції, 21/2, Харків
На сторінці зібрана вся інформація про відділення ПУМБ за адресою Харків, пл. Конституції, 21/2. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в ПУМБ - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  ПУМБ розташованому за адресою  Харків, пл. Конституції, 21/2- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.