Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення ПУМБ: Київ, вул. Вадима Гетьмана, 1

Адреса:
Київ, вул. Вадима Гетьмана, 1
Телефон:
+38 (044) 290-72-90
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00 (каса: 09:00-17:30), без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5 не зарахована
6 січня 2022, 13:29
Дуже професійне обслуговування з боку працівниці Дарини.
Написати коментар
Ответ банка
ПУМБ
6 січня 2022, 14:36
Вітаємо! Щиро вдячні Вам за приємний відгук та високу оцінку нашому спеціалісту. Ми обов'язково передамо Вашу подяку колезі.
3
25 вересня 2021, 21:26
Хочу залишити свій відгук про найгірший досвід співпраці із вашим банком, банком «ПУМБ».
Повна некомпетентність, неповага до клієнта та його часу — можуть бути вашим чесним девізом.
Вам начхати на людей та їх проблеми, які у них виникають саме через ваш некваліфікований персонал.

Вчора, 24.09.2021 я відкрив рахунок у вашому банку та після цього був проінформований вашим співробітником про те, що для його активації необхідно здійснити поповнення від 100 грн.
Оскільки протягом цього ж дня я планував здійснювати оплату карткою, я здійснив її поповнення на 8000 грн з особистої картки, у присутності консультанта, після чого мій рахунок заблокували для перевірки Податковою службою.
Податкова перевірила рахунок, після чого його було заблоковано службою безпеки ПУМБ.
Від вашої підтримки я більше 10 разів отримував відповідь, що мені необхідно звернутись до відділення банку, після чого звертався у відділення за адресами:
Київ, вул Вадима Гетьмана 1 — 4 рази за 24.09
Київ, просп Перемоги 106/2 — 1 раз за 25.09

Жодного разу при цьому мені не змогли розблокувати рахунок. На гарячій лінії сказали, що по моєму рахунку є виконавче провадження: після чого я здійснив з десяток запитів, і жодного провадження не було знайдено.
У відділенні банку повідомили, що по моїй картці були шахрайські операції та дії: єдине, що я встиг зробити — це отримати у вашому відділенні картку, це є шахрайством? Жодних операцій по ній не було.

Протягом 2 днів я телефонував на гарячу лінію, у вас абсолютно НЕкомпетентна служба підтримки, адже відділ безпеки не беруть слухавку по 20 хвилин і більше, інші ж відділи — відправляють до відділення банку (де я був наразі уже 5 разів). У банку відправляють на гарячу лінію та по-хамськи відносяться.

Згідно із законодавством України, ви неправомірно заблокували мій рахунок та користуєтесь моїми грошовими коштами.
Про що я вже залишив скаргу на сайті НБУ та буду вимагати повернення коштів через суд, якщо не отримаю їх протягом 3 робочих днів.

Всі документи можу надати на вимогу.
Коментарі (4)
Ответ банка
ПУМБ
PUMB
26 вересня 2021, 9:48
Вітаємо! Ми розуміємо Ваші емоції і щиро бажаємо допомогти. Для цього, будь ласка, відправте в особистих повідомленнях Ваші ПІБ та ІПН. Ми розберемося в ситуації та неодмінно надамо Вам зворотній зв'язок.
Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відділення та банкомати ПУМБ в Києві 🏦 / Відділення ПУМБ: вул. Вадима Гетьмана, 1, Київ
На сторінці зібрана вся інформація про відділення ПУМБ за адресою Київ, вул. Вадима Гетьмана, 1. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в ПУМБ - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  ПУМБ розташованому за адресою  Київ, вул. Вадима Гетьмана, 1- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.