Самый алчный и лживый банк, никогда не связывайтесь с ним!!!
ДОБРОГО ДНЯ!!! Мала необережність взяти кредит в цьому банку, сплачувала кредит 6 років вчасно, заборгованості не було,,, але прийшов час, коли в м.Ужгороді цей «прикрасний» ПІБ закрили… не повідомивши нікого із своїх клієнтів....і як ви думаєте??? всіх своїх клієнтів ПІБ перепродав… і як з«ясувалося аж чере 5 місяців УКРБОРГУ… п»ять місяців я шукала, куди і кому я повинна сплачувати свій борг по кредиту,,, так і незнайшла і тут раптом через півроку отримую лист із АЛЬФА банку,,,, я, злісний неплатильщик,,, за ці 5 місяців вже АЛЬФА банк передав мій кредит УКРБОРГУ,,,,,,, відповідно пеня єнної суми,,, тобто банк прочекав 5 місяців щоб накрутити пеню,,, аж тоді вирішили повідомити клієнтів,,,, на теперішний час судова справа,,,,,, так що перед цим як зв«язувати з таким „алчним“ банком як ПРОМіНВЕСТ добре подумайте???????????????
- magistralchimik
- 21 жовтня 2014, 10:37
А на горячей линии прома что говорили, когда вы искали их?
Уважаемый клиент!
Мы с радостью поможем Вам в данном вопросе!
Для получения консультации просим Вас направить Ваши контактные данные на официальную электронную почту банка — bank@pib.ua.
Благодарим за обращение!
С уважением,
Контактный центр
ПАО «Проминвестбанк»
Мы с радостью поможем Вам в данном вопросе!
Благодарим за обращение!
С уважением,