ПроКредит Банк заблокував перекази та змушує чекати дзвінка менеджера до 4 днів

Марина Сорокопуд 15 вересня 2026, 23:30
Добрий день. Стовкнулася з абсолютно неприйнятною роботою ПроКредит Банку. Мені обмежили можливість здійснювати перекази, мотивуючи це тим, що потрібне додаткове підтвердження.У підтримці заявили, що протягом 4-х днів мені має надійти СМС або дзвінок від менеджера. Сьогодні я чекаю на цей дзвінок з 6-ї ранку, але ніхто так і не зв’язався.Блокувати доступ до власних коштів на понад половину тижня лише для того, щоб менеджер просто зателефонував для підтвердження — це абсурд та повна відсутність клієнтського сервісу в XXI столітті. Гроші потрібні зараз, а не через 4 дні. Вимагаю від представників банку негайно зв’язатися зі мною та розблокувати можливість здійснювати перекази сьогодні, а не змушувати мене днями чекати на дзвінок.
Прокредит Банк
22 вересня 2026, 13:10
Нам прикро, що у вас склався такий досвід. Прозорість і надійність — основа роботи нашого Банку. Тож у ході аналізу клієнта ми справді можемо запитувати додаткову інформацію для перевірки і визначення характеру майбутніх операцій. Уважність і відповідальне ставлення до подібних моментів — те, що робить нас надійним партнером для наших клієнтів.
Відповідно до вимог Закону України «Про запобігання та протидію легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», Банк зобов’язаний здійснювати усі необхідні перевірки клієнтів. А до отримання відповідей на поставлені запитання — Банк може вжити дій як обмеження на здійснення операцій.

Марина Сорокопуд
Марина Сорокопуд
16 вересня 2026, 11:45
«Минуло ще кілька годин, реакції від банку нуль. Гроші досі заблоковані. Банк просто присвоїв мої кошти і не виходить на зв’язок. Готую скаргу в НБУ».

Курс валют в Прокредит Банк

Курс валют в Прокредит Банк

Головна / Банки України 🏦 / Прокредит Банк 💰 / Відгуки про Прокредит Банк 📝 / ПроКредит Банк заблокував перекази та змушує чекати дзвінка менеджера до 4 днів