Подавала заявку до ПроКредит Банку на отримання кредиту для ремонту житла. На жаль, отримала категоричну відмову. Як причина банк зазначив, що 10 років тому в моїй кредитній історії було зафіксовано прострочення платежу на 90 днів
Вважаю таке рішення банку абсолютно неклієнтоорієнтованим та формальним. За минулі 10 років фінансова ситуація повністю змінилася, борг тоді був успішно закритий, а наступні роки є благонадійним громадянином з офіційним доходом.
Дивно, що банк зовсім не оцінює поточну платоспроможність, стабільність доходу та реальну ситуацію клієнта тут і зараз, а чіпляється за старі технічні чи життєві труднощі десятирічної давності. Дуже розчарована таким підходом. ПроКредит Банк позиціонує себе як європейська установа, але на практиці демонструє повну відсутність гнучкості та лояльності до потенційних позичальників. Не рекомендую витрачати час на подачу заявок, якщо у вас у минулому була хоч найменша помилка.
Прокредит Банк
Нам прикро, що за результатами розгляду вашої кредитної заявки Банк не зміг прийняти позитивне рішення.

Під час розгляду заявок Банк здійснює комплексну оцінку кредитоспроможності та рівня ризику відповідно до внутрішніх процедур і вимог чинного законодавства. При цьому враховується сукупність факторів, зокрема наявна інформація з кредитної історії, рівень поточного кредитного навантаження та інші дані.

Рішення щодо кожної кредитної заявки приймається на підставі результатів всебічної оцінки наявної інформації на дату її розгляду.

Дякуємо за ваш зворотний зв'язок та розуміння.

Коментарі

Курс валют в Прокредит Банк

Курс валют в Прокредит Банк

Головна / Банки України 🏦 / Прокредит Банк 💰 / Відгуки про Прокредит Банк 📝 / Відмова у кредиті на ремонт через прострочення 10-річної давності.Нульова лояльність.