Найгірший банк

Змушена користуватися послугами цього банку адже отримую через нього зарплату. Банк максимально не зручний для фізичних осіб, таке враження що зроблено все щоб вивести клієнта із себе. В моєму місті не має відділень, терміналів, банкоматів. Додаток просто жахливий, не зручний, вимагає постійні авторизації. Платежі це просто окремий біль — при переказі з карти на карту іншого банку береться драконівська комісія, платежі проходять дуже довго. При платежах за реквізитами платіж йде 20 хвилин, в додатку не можливо сформувати платіжне доручення, лише через їх сайт де знову тисяча авторизацій. І моє найулюбленіше — ліміт платежів в інтернеті. В моєму випадку 15 на добу. Якщо потрібно більше то треба дзвонити в банк і ніби принижуючись просити дозволу на збільшення кількості платежів. Ну чому все так важко. В сучасних умовах, при розвиненій банківській сфері цей банк має такий низький рівень обслуговування та бере величезні комісії за перекази бо бачите у них не має власного сервісу переказів і все робиться через Портмоне. Була б можливість поставила би 0.
Прокредит Банк
Вітаємо!

Дякуємо за Ваш відгук — для нас важливо отримувати зворотний зв’язок, щоб ставати кращими. Нам прикро, що Ви зазнали труднощів під час користування нашими послугами. Ми працюємо над новим мобільним застосунком, що буде зручнішим і функціональнішим.

Будемо вдячні, якщо Ви зателефонуєте до нашого контакт-центру або залишите свої контактні дані. Ми зв’яжемося з Вами для отримання докладної інформації з приводу ситуації, що склалась, і разом знайдемо рішення.

З повагою
ПроКредит Банк

30 березня 2025, 16:43
Вы отзывы на приложение почитайте,там уже наверное ни одного разработчика нет и никто не отвечает
7 квітня 2025, 18:58
С 21 марта похоже банк ничего не сделал. Ответов на отзывы о приложении не появилось, разработчика тоже
Kate2781
Kate2781
9 квітня 2025, 9:51
Доповнюю свій відгук сьогоднішньою ситуацією: вже півгодини я не можу скористатися додатком, через те що не приходять смс-повідомлення які в цьому клятому додатку потрібні скрізь — починаючи від входу, закінчуючи підтвердженням операцій. Я не можу виконати потрібні платежі і змушена позоритися. На гарячій лінії просто відшили. Господи, який жахливий банк.
12 червня 2025, 5:33
Возможно просто надо зафиксировать на камеру бездействие банка и нарушение ваших прав. А дальше уже написать жалобу в нбу и прикрепить их к жалобе. Нбу недавно банки штрафовать. Так что может это решит хотя бы часть проблем

Курс валют в Прокредит Банк

EUR 50 50.95