Мінфін - Курси валют України

Жахливо

Bendjasmin 6 серпня 2024, 10:12
Жахливий Банк нікому не рекомендую, була клієнтом цього банку була гарної думки про них поки все не змінилося. Співробітники нахаби та хами. Додаток заблокували без причини, взагалі без будь яких пояснень, нічого вони не знають та не вміють. Зайти в особистий кабінет не можливо
Прокредит Банк
ProCredit 6 серпня 2024, 15:42
Вітаємо!

Нам прикро, що Ви стикнулися з труднощами під час користування нашими послугами. Описана Вами ситуація не є характерною для нашого банку, адже ми завжди прагнемо забезпечити високий рівень обслуговування, тож нам дуже важливо розібратися, що саме пішло не так і чому.

Будемо вдячні, якщо Ви зателефонуєте до нашого контакт-центру за номером 0 800 50 09 90 або повідомите свої контактні дані в особистому повідомленні. Ми зв'яжемося з Вами для отримання більш детальної інформації з приводу ситуації, що склалась, та разом знайдемо рішення.

З повагою
ПроКредит Банк

rusgl
rusgl
6 серпня 2024, 10:58
Та нормально все з ними. Крім жахливої аппки, відсутності відділень, головняком при продовженні кредитного ліміту, платного обслуговування… :)
natashaGra
natashaGra
27 серпня 2024, 12:23
Ещё одно неудобство , если нет света на горячую линию вообще проблема дозвониться. А в такой ситуации в стране — это просто провал сервиса «немецкого» банка

Курс валют в Прокредит Банк

USD 41 41.6