Блокування суми поповнення
Курс валют в Прокредит Банк
За декілька годин результатів немає, передзвонюючи по номеру з якого телефонував менеджер — відповідає якась жінка та на фоні галас та дитячий гомін, питання не в темі, каже щось про адміністратора незрозуміле.
У вечері окремо дзвоню на гарячу лінію — знову вимоги довідок, на пояснення ніякої реакції.
Наразі ніякої реакції немає. Банк порушує конституційні права щодо розпоряджання власністю і вимагає довідки, дані яких вичерпно має в своєму розпорядженні у виписках.
Згідно з ч. 7 ст. 11, ст. 20 та п. 9 р. Х Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» банку заборонено здійснення видаткових операцій за рахунком клієнта з коштами, внесеними готівкою на такий рахунок у розмірі, що еквівалентний або перевищує 400 тис. грн., у разі ненадання клієнтом документів про джерела походження внесених коштів.
Отримання клієнтом заробітної плати на рахунок не є підставою для звільнення його від надання банку документів про джерела походження коштів, внесених на такий рахунок, якщо розмір внесення є більшим за розмір отриманої клієнтом заробітної плати або, якщо у банку наявні сумніви щодо джерел походження внесених коштів.
Тому, з Вами зв'язався наш менеджер для отримання відповідних документів.
Перепрошуємо за можливе спричинення незручностей та наголошуємо на тому, що дії Банку були вчинені суворо в межах законодавства України, оскільки Банк несе відповідальність за забезпечення прозорості платіжних операцій та дотримання вимог вищевказаного Закону.
Якщо у Вас виникнуть питання, звертайтесь, будь ласка, до нашого контакт-центру за номерами 0 800 50 09 90 (безкоштовно в межах України) або +38 044 590 1000 (згідно з тарифами Вашого оператора) або за допомогою Viber Call (в бізнес-чаті ProCredit Bank у застосунку Rakuten Viber).
З повагою
ПроКредит Банк