Мінфін - Курси валют України

Встановити

Оце так називаємо типу державним банком...

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Horosh 4elovek 11 жовтня 2019, 23:16
Оце так називаємо типу державним банком, працює з чорними нотаріусами та підкупними приватними виконавцями узговорі та та блокують рахунки щоб вибити з людей енну суму коштів, думайте, докази приставлю пізніше, люди дивіться щоб ваші рахунки любі чи то зарплата, чи то соціальні виплати, навіть дитячі кошти, є чийсь кредит через чорного нотаріуса виносять рішення стосовно любої людини і все у вас або забрали, або заблокували рахунки.
Приватбанк
Відповідь банку
12 жовтня 2019, 11:06
Добрий день!
Нам шкода, що у Вас склалося таке враження про наш банк. Звертаємо Вашу увагу на те, що у своїй діяльності ПриватБанк керується виключно вимогами чинного законодавства України та нормативно-правовими актами Національного банку України, що регулюють відносини в сфері банківської діяльності.
У разі порушення позичальником умов договору, банк має право призупинити здійснення розрахунків за карткою, тобто заблокувати картку або визнати картку недійсною до моменту усунення зазначених порушень.
Не забувайте, що своєчасне виконання зобов'язань — запорука формування позитивної кредитної історії, завдяки якій Ви можете розраховувати на лояльне ставлення банків при наданні Вам нових кредитів.
Ви завжди можете зв'язатися з нашою підтримкою і обговорити можливість реструктуризації боргу, що утворився. Поясніть причини, за якими Ви не в змозі платити за поточним графіком, а також запропонуйте Ваш варіант виходу з ситуації, що склалася.
https://privatbank.ua/platezhnie-karty/obschaja-procedura-raboty-s-dolzhnikom
З повагою, ПриватБанк.
Мінфін
Відповідь адміністратора
18 жовтня 2019, 9:14
Відгук не підтверджений «Мінфіном» (на 18.10.2019).
Користувач не надав документи на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом даного банку.

Коментарі - 17

+
0
Dartwerder
Dartwerder
12 жовтня 2019, 1:04
#
Вони і в приватних руках таке робили, як то кажуть а рученки помнят. Подавайте в суд на нотаріуса, ви виграєте справу
+
+6
Qwerty1999
Qwerty1999
12 жовтня 2019, 1:09
#
Чёрным нотариусам интереснее работать по киевской недвижимости и земельным участкам, чем париться за приватовские копейки.
Есть факты - пишите жалобу в Минюст - это их епархия на предмет нотариата.

Частным исполнителям нет смысла покупаться на копеечные взятки - они честно работают за свою десятину и им нет смысла  терять свою лицензию.
Есть факты - пишите жалобу в Минюст - это их епархия с частными исполнителями.
+
+6
Horosh 4elovek
Horosh 4elovek
12 жовтня 2019, 10:19
#
Єсть компанія, яка начебто звертається до нотаріуса з тим щоб у людини забрати вибити кредит , а потім виносить припис цей нотаріус, без суда, і через приватних виконавців та банки блокують рахунки, приват в цій схемі теж.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
12 жовтня 2019, 16:29
#
Если у клиента банка есть долг - его имеют право требовать.

Согласно ст. 87 Закона Украины «О нотариате» нотариусы совершают исполнительные надписи на документах, устанавливающих задолженность. Перечень документов, по которым взыскание задолженности производится в бесспорном порядке на основании исполнительных надписей нотариусов, утвержден постановлением КМ Украины с 29.06.99 года № 1172 и включает:
1. Взыскание задолженности по нотариально удостоверенным договорам, предусматривающим уплату денежных сумм, передачу или возвращение имущества, а также право обращения взыскания на заложенное имущество (ст. 33 Закона Украины «Об ипотеке», ст. 20 Закона Украины «О залоге»);
2. Взыскание задолженности на основаниях, проистекающих из кредитных отношений;
+
+6
Horosh 4elovek
Horosh 4elovek
12 жовтня 2019, 22:02
#
А чому, суди масово скасовують ці приписи, ваша відповідь.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
13 жовтня 2019, 15:19
#
Может судьи не знают законы страны, в которой получают зарплату за свою работу.

У нас судьи не только кредитные договора умеют признавать недействительными,
но и договора поручительства умеют расторгать.

Вспомнился анекдот, рассказанный юристом:
«Судья получил одинаковые суммы взяток от истца и ответчика,
грустно улыбнулся и принял решение — судить по закону».

Истцы, особенно банки — не дают судьям взятки — у них нет такой статьи расходов,
а вот ответчики, чтобы не нести огромных материальных потерь всегда готовы хоть
немного, но «подмазать» судью.

Если истец, кроме иска никак материально не отблагодарил судью, а ответчик «забашлял» немного денег — конечно судья примет сторону ответчика — это же элементарная судейская арифметика:
прав не тот у кого больше прав, а тот кто больше заплатил судье.
+
0
Dartwerder
Dartwerder
13 жовтня 2019, 18:47
#
Типічна логіка працівника привату- всі тупі, надрукуємо що небудь приліпим прізвище і вперед!!!! Особливо сподобалось стаття затрат на взятки))) вони в нас на офіційному рівні тепер? Яка саме стаття затрат по бухгалтерії рахується статею для взяток?)))
+
0
Horosh 4elovek
Horosh 4elovek
14 жовтня 2019, 12:17
#
А яку тут логіку має судді та взятки, а закон то був колись ну його тільки редакція осталась, на вашу думку цими приписами можно у людей усе позабирали без суда і слідства був у тебе кредит чи не був, не важливо є припис нотаріуса, є приватний виконавиць, є ПриватБанк і вперед грабувати громадян, що ви тут мені розказуєте басні, є закон, є суд а все інше то є афера, мій адвокат с такими нотаріусами і так званими виконавцями уже мав справу, це є чистої води аферюги. А ви мені тут взятки судді, відкрийте статистику по цим справам, а також прізвища чорних нотаріусів та нечистих на руку виконавців, а також які співають оди про приватбанк, не в хорошому смислі цього слова.
+
+6
Horosh 4elovek
Horosh 4elovek
14 жовтня 2019, 12:19
#
Правда в грошах ні правда в законі.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
14 жовтня 2019, 17:10
#
Игорь Харитонов
«Правда в грошах ні правда в законі.»

ЗУ «Про нотаріат» вiд 02.09.1993 № 3425-XII

Стаття 87. Стягнення грошових сум або витребування майна за виконавчим написом

Для стягнення грошових сум або витребування від боржника майна нотаріуси вчиняють виконавчі написи на документах, що встановлюють заборгованість.

Перелік документів, за якими стягнення заборгованості провадиться у безспірному порядку на підставі виконавчих написів, встановлюється Кабінетом Міністрів України.

Почему судьи отказываются признавать действующий закон и его статьи - надо спрашивать у судей или читать обоснование их решений...
+
0
Toxa David
Toxa David
12 жовтня 2019, 22:41
#
Https://www.kasyanenko.com.ua/about/novosti/ispolnitelnaja-nadpis-notariusa-njuansy-otmeny
Согласно ст. 88 Закона Украины «О нотариате», нотариус  совершает  исполнительные  надписи,  если  предоставленные  документы подтверждают бесспорность задолженности или другой ответственности должника перед взыскателем.
Такими документами являются:
1. Оригинал нотариально удостоверенного соглашения;
2. Документы, которые подтверждают бесспорность задолженности должника и устанавливают просрочку выполнения обязательства.
Документами, которые подтверждают бесспорность требований застоводержателя, могут быть первичные учетные документы, оформленные в соответствии с Законом Украины « О бухгалтерском учете и финансовой отчетности в Украине» от 16 июня 1999 года № 996-XIV, например, выписка о движении средств по банковскому счету.
Кроме этого, перед совершением исполнительной надписи, банк должен направить должнику требование.
Банки довольно часто подают расчеты задолженности, который не подтверждает именно бесспорность задолженности должника и делают другие ошибки, которые позволяют отменить исполнительную надпись нотариуса, например: читаем пункты.
+
0
Toxa David
Toxa David
12 жовтня 2019, 22:48
#
Https://ilf.com.ua/zashhita-ot-ispolnitelnoj-nadpisi-notariusa/
Защита от исполнительной надписи нотариуса
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
14 жовтня 2019, 17:15
#
Цитата по ссылке:

Заемщику достаточно подать в суд иск о признании недействительным кредитного договора или его части, искусственно создавая, таким образом, спор о задолженности. Как только производство по делу будет открыто – считать задолженность по кредитному договору бесспорной нельзя. Все время рассмотрения такого иска судом можно отнести в актив заемщику и в пассив банку. Количество таких исков с разными основаниями, с разными предметами исковых требований может стремиться к бесконечности. Да и стоит это не дорого, т.к. такого рода иск облагается судебным сбором как за неимущественный спор. Даже если в это время нотариус совершит исполнительную надпись – признать ее неподлежащей исполнению заемщику будет проще простого, не прикладывая особых усилий.

Вот об этом и разговор — люди берут кредиты и даже не собираются их возвращать,
а основное обсуждение сводиться к тому, как уйти от принудительного взыскания долгов.
С таким подходом тема о кредитовании под низкие проценты выглядит просто сказочной и конечно же несбыточной.
+
0
Horosh 4elovek
Horosh 4elovek
16 жовтня 2019, 0:14
#
Про конкретне, одна компанія звернулась до нотаріуса, щоб той зробив виконавчий напис, на мою дружину,а потім цей напис з порушеннями законності, передали приватному виконавцю, а той методом тика розіслав виконавче провадження по 5 банкам в тому числі і у приватбанк, я не спорю є припис іди доказуй свою правоту в суд, але не дивлячись приватбанк заблокував її рахунки згідно цього рішення, а там є рахунок по соц. Виплаті при народженні дитини, так цей так званий банк і цей рахунок заблокував, хотя згідно Закону про виконавче провадження ст.73 пункту 7 забороняється накладати арешт на кошти одноразової допомоги, і це також було сказано у виконавчому провадженні, але банк взявши на себе ініціативу сам заблокував цей рахунок, ми подали заяву в суд на скасування цього напису, але дружина переведе рахунок у другий банк, як вам друзі це, і сьогодні телефонували на гарячу лінію првата, але там я так зрозумів працюють не обізнані та не компетентні люди, просто сказать за об'явою. Також будимо звертатись у НБУ з скаргою, а також мін соц політики в мін юсту, написати її не трудно, ну їх перевірками замордують.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
16 жовтня 2019, 8:21
#
«одна компанія звернулась до нотаріуса, щоб той зробив виконавчий напис, на мою дружину»

Вопрос о наличии долга вашей жены перед «одной компанией» - полностью не раскрыт.
Если долг есть и документально подтверждён - то в чём вы видите незаконность попыток «одной компании» 
в тот или иной способ, но заставить вашу семью погасить долг.

Или долги отдают только трусы...
+
0
Horosh 4elovek
Horosh 4elovek
16 жовтня 2019, 13:10
#
Да на мою думку труси ті хто не бореться за свої законні права. Мабуть я краще заплачу чого б мені це не коштувало, скажуть 20 000 заплачу, піди в суд і доведи що я тобі винен кошти, це був сарказм.
+
0
Horosh 4elovek
Horosh 4elovek
16 жовтня 2019, 13:05
#
Тут не питання боргу, якщо ви читали, то суд рішить платить чи ні, а питання в незаконності дій привата.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.3 45.3
USD 40.8 41.4
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.3 45.3
USD 40.8 41.4
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Оце так називаємо типу державним банком...