Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Тальне, вул. Соборна, 22

Адреса:
Черкаська область, Тальне, вул. Соборна, 22
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30 - 17:30, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
4
17 червня 2022, 18:43
На рахунок накладений арешт виконавчою службою, таку інформацію дає Приват банк, але у виконавчій службі дали листа і підтвердили, що ніяких обмежень немає, чому досі не розблоковані карти, на карті знаходяться власні кошти, які прийшли, заробітна плата ЗСУ, та інші кошти які там знаходяться ще з 2020року, коли вже вирішиться дане питання???
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
17 червня 2022, 19:50
Добрий вечір!
Фахівці перевірять інформацію щодо документу на підставі якого встановлено обмеження і зв'яжуться з вами за результатом.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Тальне, вул. Соборна, 22. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Тальне, вул. Соборна, 22- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.