Про роботу мобільного додатку
Привіт всім! Я, Влад, студент-айтівець. Моє сучасне життя — це життя в смартфоні. Все починається з будильника, далі навчання он-лайн, нотатки, музика, спілкування з друзями, соціальні мережі, звичайно ігри і банківські операції. Як банківські операції опинилися в цьому списку, спитаєте ви? Все просто. Як не мені, майбутньому програмісту, не розуміти, що настав час тих, які здатні задовольнити потреби в часи цифрової революції, віртуального простору, у будь-якій сфері життя, до прикладу, від доставки продуктів, маркетплейсу, до банкінгу. До речі, мій мобільний банкінг, від АТ «Полтава-банк». Головне для мене в ньому — результат в одне натискання. За допомогою мобільного додатку, я легко відслідковую рух коштів по своєму картковому рахунку, розраховуюсь в магазині, просто підносячи смартфон до терміналу, оплачую послуги, переказую кошти на картки інших банків, а після досягнення 21-річчя планую отримати кредитний ліміт від банку, звернувшись до відділення в м. Зіньків, де працюють люди, які люблять свою справу і викладаються на всі 100!!! Дякую, з вами Полтава-банк мені комфортно!
Курс валют в Полтава-Банк
EUR | 45 | 45.65 |