Заблокували зарплатний рахунок

namik 7 серпня 2025, 19:05
Шановні представники ОТП Банку!

Звертаюся до вас із глибоким занепокоєнням щодо ситуації, яка виникла з моїм зарплатним рахунком, відкритим у вашому банку.

Незважаючи на те, що на рахунок надійшла моя офіційна заробітна плата, банк помилково класифікував надходження як перевищення лімітів або незрозумілі транзакції, у зв’язку з чим рахунок було заблоковано. Станом на сьогодні рахунок залишається недоступним вже третій день, і я не маю можливості скористатися власними чесно заробленими коштами.

Я вже тричі звертався до служби підтримки та виконав усі необхідні дії, включно з наданням підтверджуючих документів про джерело коштів. Проте ситуація досі не вирішена, а роз’яснення або офіційної відповіді не отримано.

Прошу:

1. Негайно розблокувати рахунок та надати можливість розпоряджатися моїми коштами.
2. Надати письмове роз’яснення щодо підстав блокування.
3. Уникати подібних ситуацій у майбутньому щодо зарплатних рахунків без належної перевірки.

Звертаю вашу увагу, що внаслідок блокування я не можу виконувати життєво необхідні платежі, зокрема за житло, харчування, транспорт тощо.

Сподіваюся на термінове вирішення питання та адекватне реагування з вашого боку.

Коментарі

Курс валют в ОТП Банк

Курс валют в ОТП Банк

Головна / Банки України 🏦 / OTP Bank 💰 / Відгуки про ОТП Банк 📝 / Заблокували зарплатний рахунок