Найгірший банк, з яким колись мав справу.

Сергій Фомський 14 липня 2025, 19:24
Відділення за адресою: Черкаси, вул. Лазарєва, 6
Почалась історія з дзвінка менеджера Черкаського відділення з пропозицією співпраці.
Обіцяла трохи кращі умови ніж в інших банках для юр. осіб по деяким продуктам, надіслала на пошту комерційну пропозицію з тими ж умовами.
Також була обіцяна умова безкоштовного обслуговування рахунку на протязі трьох місяців.
Після відкриття рахунку та перерерахунку туди грошей, на слідуючий день приходить сповіщення, що умови змінені, звичайно ж не в кращу сторону.
Також з першого місяця знімають плату за користування рахунком (де мало бути 3 міс. без оплати).

Будь-які дзвінки до менеджера не принесли жодних результатів — спочатку розказувала що відбулись якісь збої, все вияснить і гроші повернуть, потім на тиждень взагалі пропала і не відповідала ні на дзвінки ні на смс.
В цей період я звертався на гарячу лінію (більше 10 раз. Але вони тільки «начебто» фіксують звернення і передають відповідальному менеджеру щоб той зв’язався з клієнтом), але і це призвело лиш до того, що через тиждень зі мною звязалась менеджер і знову пообіцяла все вирішити. Після останніх обіцянок пройшов ще 1 місяць — нічого не змінилось.

Взагалі не розумію куди дивиться керівництво цієї «шарашкіної контори» — по іншому назвати їх не можу, коли:

1. Менеджер Черкаського відділення — Лукашенко Ніна (з її слів вона ж Керівник напрямку обслуговування юр. осіб) дозволяє собі цілеспрямовано брехати, розповідаючи про неїснуючі умови та надсилати документи від імені «банку» з неіснуючими умовами, після чого просто пропадає, не відповідає на дзвінки та смс.

2. Керівник Черкаського відділення — Гібало Інна Ігорівна жодного разу не відповіла на телефонний дзвінок (номер її телефону дав менеджер гарячої лінії) — дзвонив більше десяти раз в різні дні напротязі тижня.

Також на гарячій лінії мені дали номер телефону відділення (сказали, це загальний номер відділення — дзвоніть), і там теж жодного разу не відповіли.

Ця «контора» знаходиться на 5-му місці рейтингу Мінфіна!!! — ЯК?
Такого відношення до роботи, співпраці, клієнтів, не тещо в інших банках, взагалі ніде не зустрічав!

Категорично не рекомендую ОТП Банк до будь-якої співпраці!

Мінфін, чим ви керуєтесь, коли визначаєте місця в ваших рейтингах? — тут мають місце або корупція, або така ж некомпетентність, як і в Черкаському відділенні ОТП у вищеперерахованих осіб, або цілеспрямоване *** під вашим прикриттям.

fejhoa4123
fejhoa4123
18 липня 2025, 20:18
Зафіксуйте Ваше звернення до служби підтримки їх Банку, саме як скаргою, в такому разі вже вирішення буде швидшим, ніж просто фіксування цих ситуацій

Курс валют в ОТП Банк

Курс валют в ОТП Банк

Головна / Банки України 🏦 / OTP Bank 💰 / Відгуки про ОТП Банк 📝 / Найгірший банк, з яким колись мав справу.