Відмовили у відкритті рахунка з вигаданої причини
Курс валют в ОТП Банк
EUR | 43.25 | 44 |
В Києві вирішили відкрити рахунок у «справжньому» банку — з логістичних причин та по порадам знайомих обрали ОТП банк.
Надали все, що вони просили, підписали все, що треба, але… нам відмовили… з 20.08.2024 р. у нас звільнився директор (виїхав за кордон) — і тимчасово директором став власник. До того ж ніколи у нас не було бухгалтера (підприємство на єдиному податку, працевлаштовано 2−3 особи, ніякої готівки — все дуже просто).
І нам відмовили в обслуговуванні, тому що власник одночасно і директор і бухгалтер. Звісно, що відмовили усно (ми їм листа написали, але не думаю, що швидко отримаємо якусь відповідь) — відмовили не посилаюсь на закони або інші нормативні акти.
В понеділок йдемо відкривати рахунок в ПУМБ — він поруч знаходиться — зайшли, розказали у чому наше питання — отримали відповідь, що це не проблема, вони нам рахунок відкриють і не розуміють, чому відмовив ОТП. Сказали, що можливо — не вірять, що ми зможемо в Києві зачепитись і зможемо працювати, а у «мертвих» фірмах вони не зацікавлені. Не знаю.
До працівників філії питань не має — ввічливі, все швидко зробили, але у головному офісі якісь дивні порядки