Висновок банку ОТП — eSim це шахрайська дія.
Кліент банку 20 років. Подарили новий телефон, встановив eSim (номер залишився той, що прив’язан до банку). Заблокували додаток на 72 години. Пройшло 4 доби, спробував ще раз зарееструватися, знову пише про 72 години. Звязався з банком, щоб спитати чьому, заблокували щей й картку (також до речі віртуальну)). Кажуть приїджайте до відділення, але справа в тому, що в моєму місті не має відділення, і треба їхати в Київ. Оператор 410 пояснила, що отримання eSim, на думку служби безпеки банку, це шахрайська дія. Де я помилився? 21 сторіччя можно ж ідентіфікувати клієнта онлайн? Багатодітна родина. Дякую.
Відповідь адміністратора
17 червня 2024, 12:03
Даний відгук став учасником редакційного огляду: https://minfin.com.ua/ua/deposits/articles/narodnyy-reyting-bankiv-traven-24/
- Недорого Отзывы
- 4 травня 2024, 20:17
Бред. Для банка это обычный номер
Не знаю навіщо Ви це пишите, можу тількі сподіватися що Ви співробітник банку, тоді можете перевірити розмову з оператором 410 Любов 4 травня десь о 15−00. Або не вірно мене зрозуміли. Ще раз поясню. В мене був старий телефон з фізичною картою + додаток отп. В новий телефон я встановив eSim з тим самим номером. При попитці залогінитись був заблокован додаток, через три дні карта. Дякую за співчуття.
- Недорого Отзывы
- 7 травня 2024, 0:14
Тут скорее всего бан за вход со второго устройства, чем из-за симки. Для банка ничего не изменилось кроме мака телефона. Е сим привязывается к паспорту. Для приложения и банка это всё та же симка
До дзвінка була переписка у телеграмм, ось пару цитат:
За яким саме питанням Ви бажаєте отримати інформацію? Оберіть нижче або напишіть свій запит. Підвязав еSim злетів додаток
Доброго дня. Мене звати Лідія. На жаль, у нас відсутня можливість вирішити дане питання дистанційно. Вам необхідно буде звернутись до відділення банку із документами. В цілях безпеки ваші карти та додаток заблоковано для збереження ваших коштів.
Я в василькові тут не має відділення Що я не так зроб в Придбав новий телефон та зареєстрував esim? Чо у я вимушен їхати в інше місто?
По можливості прохання звернутися до відділення банку з документами для підтвердження особистості та відновлення доступу. Дистанційно відсутня можливість допомогти з відновленням доступу, на жаль.
Ви шо не тільки додаток ще ї карту заблокували?
Так, карту було заблоковано також.
Раніше мтжнобуло по телефону іденфікувати особистість
Розумію, проте вимушені діяти згідно процедури визначеної банком.
Ви шо не тільки додаток ще ї карту заблокували?
Так, карту було заблоковано також.
Раніше мтжнобуло по телефону іденфікувати особистість
Розумію, проте вимушені діяти згідно процедури визначеної банком.
Тут не написано що причина в eSIM.
Це ти сам описав проблему як «привʼязав нову eSIM хоча сам же пишеш що номер не міняв.
Оператор пише про те що потрібна ідентифікація особи і зрозуміло що причина тут саме новий смартфон на який був в таноалений застосунок — такі дії можуть викликати підозру що рахунком заволоділи сторонні люди.
Курс валют в ОТП Банк
EUR | 43.25 | 44 |