Погрози позбавити батьківських прав
Ситуація наступна, в ОТП маю кредит, до війни все було добре, все вчасно сплачувала, з початком війни вся сім«я залишилися без роботи. Але кілька місяців ще була змога вносити мінімальні платежі, далі сплачувала кожного місяця хоча б частину мінімальних платежів — це було три місяці, потім знову сплачувала повністю мінімальний платіж і ще частину коштів на погашення заборгованості по тим мінімальних платежам, які прострочені. Банк в смс начебто запропонував списати частину боргу, зателефонувала за номером який був у смс і у відповідь замість пропозиції по списанню боргу отримала погрози що приїдуть додому і заберуть речі з дому, що відправили запит до соціальної служби на позбавлення мене батьківських прав і все це за борг в 4500грн. Нажаль, ні у них не було запису розмови, як це зазвичай буває, і я теж на запис не ставила. Яке право банк має на те щоб мені погрожувати позбавленням батьківських прав? Це їхня етика спілкування? Те *** навіть не представилось, а відразу почав погрожувати. Телефон банку за яким телефонувала 0672317596.
Так это русская помойка, передает данные коллекторам вот они и звонят
плевали они на законы Украины
плевали они на законы Украины
- StarFighter27
- 21 травня 2023, 19:01
Вам звонит коллекторская помойка и пугает Вас. Никто Вас не лишит родительских прав. Соц службы даже детей у наркотов и алкашей не забирают.
С ледующий раз запишите разговор с так называемым представителем банка, услышите угрозы, напишите жалобы в НБУ. Сюда на этот сайт писать бесполезно