Мінфін - Курси валют України

Встановити

Банк не є учасником ФГВФО

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
Vitok 29 лютого 2016, 15:57
Відділення за адресою: Тернопіль, майд. Волі, 2
Ощадбанк не є учасником фонду гарантування вкладів фіз.осіб. Там навіть не прописаний механізм повернення грошей людям у випадку банкрутства банку. І у бюджеті не передбаченні ці кошти, одні лише слова чиновників про державні гарантії. І не зважаючи на це люди їм довіряють свої гроші. Із розвитком найгіршого сценарію для банка, людям ніхто нічого не винен, хіба що люди будуть подавати в суд на державу за слова якихось чиновників.)))) А це то саме що носити воду у ситі.

Коментарі - 16

+
0
Paduslav
Paduslav
29 лютого 2016, 17:03
#
Ваша логіка мислиння-ВЗІРЦЕВА! Не кладіть люди гроші в банки, бо запросто вас ошукає держава.
+
+28
Vitok
Vitok
1 березня 2016, 1:38
#
Ошукала держава під назвою СССР і це факт. А банки зараз різні є, не всі ж державними є. Треба монітори ти банки і вибирати для себе оптимальні. І звичайно не тримати всі свої гроші в одному банку, а порозподіляти по різних банках, бо один банк скоріше впаде ніж декілька чи вся банківська система. І є механізм повернення вкладів через ФГВФО і через це я кладу свої гроші в банки і я ще захищений законом як вкладник.
+
0
алексей женарь
алексей женарь
29 лютого 2016, 17:44
#
Дуже прикро шо все так бо все ж говорять пiдтримайтэ гривню нашу держану банкiвську систему не знисилуйте дiйте як потрiоти люди довряюiть не знiмають ранiше термiну а подяка Iм нульова все зароблене обiсцiне i те не можуть забрати нема правдоньки на свiтi
+
0
Vitok
Vitok
1 березня 2016, 1:24
#
Правда є тільки в Бога і від Нього всяка правда іде. Тому треба щоб Він нас просвітив і щоб ми познімали лапшу з вух
+
0
Маргарита Мельникова
Маргарита Мельникова
29 лютого 2016, 18:13
#
Стаття 57. Гарантування вкладів фізичних осіб

Вклади фізичних осіб банків гарантуються в порядку і розмірах, передбачених законодавством України.

{Частина перша статті 57 в редакції Закону № 358-V від 16.11.2006; із змінами, внесеними згідно із Законом № 4452-VI від 23.02.2012}

Вклади фізичних осіб Державного ощадного банку України гарантуються державою.
+
+20
Paduslav
Paduslav
29 лютого 2016, 22:24
#
НЕ СМІШІТЬ НАРОД! Держава може чітко гарантувати підвищення цін, зростання тарифів, а не повернення вкладів. Дожилися до того, що навіть перед державою банки зобов«язали розкривати банківську таємницю своїх клієнтів-хто має соціальну допомогу, пільги, субсидії. Висновок: ДЕПОЗИТАМ-НІ!
+
+13
Vitok
Vitok
1 березня 2016, 1:19
#
СССР тоже гарантував і що люди щось отримали? Україна була в складі СССР то могла би розрахуватись із своїми громадянами, чому вона цього не зробила?
А якщо Україна об явить наприклад дефол то хто вам виконання цього закону гарантує?
І чому інші державні банки є учасниками фонду гарантування вкладів а цей банк ні?
Уряд із бюджетом не може розібратись в нього там витрати є набагато більші ніж прибутки, гроші позичає бо економіка падає, а ви хочете щоб він вам ще і депозити гарантував коли в банку щось намутять із ними?
+
+8
Vitok
Vitok
1 березня 2016, 1:21
#
Вот цікава стаття прочитайте що думають про це експерти http://news.finance.ua/ua/news/-/366010/shho-garantuye-derzhava-vkladnykam-oshhadbanku
+
0
manson
manson
1 березня 2016, 10:43
#
К чему этот отзыв был написан? Это и так всем понятно. По-сути пишите прописные истины…
+
+9
posetitel25
posetitel25
1 березня 2016, 15:58
#
Отзыв бред, комментарии ещё бредовей. Можно подумать что в случае с дефолтом Фонд Гарантирования чем-то поможет?!
«Висновок: ДЕПОЗИТАМ-НІ» — храните деньги дома, и в случае грабежа, или разбоя, или какого то иного бедствия (пожары, наводнение, война, и т.д.) — кто вам их вернет/возместит?
делаем вывод — не храните люди деньги, тратьте сразу как только получили.
+
0
Vitok
Vitok
3 березня 2016, 21:12
#
Будеш так тратити то взагалі грошей мати не будеш, а будеш постійно працювати як раб на роботах.Гроші є не в того хто їх заробляє, а в того хто вміє з ними поводитись. У випадку з дефолтом, списуються борги держави перед її кредиторами, а вкладники що по твоєму кредитують державу? Вони на партнерських засадах співпрацюють із банками, а банки (крім державних) ніякого відношення до держави не мають і тим більше закордоні банки.
Фонд гарантування вкладів формується із закордоних донорів, внесків банків і частини з держави іде. І жодній країні світу не вигідно валити свою банківську систему бо там крутяться гроші. Чого по твоєму Україна не обявила дефолт коли її борги більше половини її надходжень і ВВП? Бо потім її грошей ніхто не дасть, або умови жосткими набагато стануть. І я думаю що тебе в дома можуть скоріше обікрасти, або розбій зробити ніж у банку
+
0
Vitok
Vitok
3 березня 2016, 21:36
#
А від «пожарів і наводнення, війни і т.д» твої матеріальні цінності якось застраховані в домі? Я думаю якщо Україна впаде від цих лих то твій дім тоже впаде або набагато скоріше ніж Україна . Якщо гривня швидко знеціниться то ти навіть іншу грошову валюту не купиш. А зарашня інфляція і девальвація з'їдає твої гроші із ростом цін і не факт що ти купиш щось добре. А ще додай безробітицю, або ти втратив роботу то за що жити будеш?
+
0
Vitok
Vitok
3 березня 2016, 21:40
#
Тому все в цьому світі є відносним, лише Царство Боже є вічне
+
0
posetitel25
posetitel25
4 березня 2016, 12:16
#
«Тому все в цьому світі є відносним, лише Царство Боже є вічне» а там гроші потрібні? виходячи з Вашої логіки — всё капець, виходу не має!!! Там вкрадуть, там не повернуть, там держава присвоїть, там інфляція з`їсть!!! Якщо ви не зрозуміли люди тут пишуть щоб отримати корисну пораду, що робити, де краще, де надійніше, а Ваш відгук про що? в чому його користь?
+
0
Vitok
Vitok
4 березня 2016, 16:04
#
Там ходе інша цінність, любов, гармонія, щастя, благополуччя та інші блага. Виходячи з моєї логіки треба, щоб Бог все страхував і фінанси в тому числі, якщо на це Його Воля є. І вихід є лише у Бозі. Тому і написано в Біблії що складайте собі скарби на небі де ніщо їх не знищить. А тут на цім світі все є відносним бо земля є зараз під прокляттям через гріх людини. Тому ніхто 100% нічого не гарантує тут, якщо щось станеться катастрофічне на землі. Тому треба деверсифікувати свої заощадження. І надійніше свої збереження тримати у нормальних банках, під ФГВФО, плюс закон захищає вкладника, а % захистять трохи від інфляції і про розбійний напад не треба турбуватись на відміну від дома.)
+
0
Vitok
Vitok
4 березня 2016, 16:14
#
Або вкладати у своє діло (бізнес) гроші і розвиватись. Кругом є свої ризики, тільки % ризиковості є різний кругом тоже, як і прибутку.Якщо з банками працювати то треба моніторити інформацію про них. І не тримати всі свої гроші в одному банку, а по декільках по невеличких сумах
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися