Ощадбанк не ремонтує несправний термінал № К0300050, який систематично виходить із ладу.
Курс валют в Ощадбанку
| PLN | 11.5 | 12.3 |
вул. Петрова, 2 м. Дніпро, 49041.
Спочатку термінал успішно прийняв дві купюри номіналом по 1000 гривень, але на наступній купюрі номіналом 200 гривень на екрані стався збій, сесія перервалася, а кошти на рахунок так і не зарахували. Хочу наголосити, що це не випадковість. Цей самий термінал № К0300050 вже раніше виходив із ладу та ідентичним чином колись «з'їв» мої 500 гривень, теж була тоді написана мною заява та після інкасації терміналу 500 грн повертали мені на картковий рахунок. Проте апарат так і не відремонтували, через що клієнти продовжують стикатися з технічними збоями та втрачати свій час і кошти. У відділенні банку в мене прийняли заяву на повернення коштів (копія заяви є на руках). Також я зареєструвала офіційну скаргу на якість роботи цього апарату через гарячу лінію банку. Вимагаю від Ощадбанку:
— Терміново провести інкасацію терміналу
№ К0300050 та повернути мої 200 гривень.
— Направити технічну службу для проведення повної діагностики та ремонту цього апарату, щоб інші люди не потрапляли у таку ж неприємну ситуацію.
— Прошу представника банку взяти розгляд моєї заяви під особистий контроль.