*** дії
- Неправдивый Отзыв
- 5 травня 2025, 11:08
А УБКІ это что? Третье лицо которое к банку и его клиенту не имеет вообще отношения. А на кредитный договор ты сам дал согласие «Клієнт, укладаючи Договір, усвідомлює те, що підписуючи Заяву про приєднання він укладає Договір в повному обсязі, з урахуванням всіх його складових частин, наведених в цьому пункті Договору, в тому числі Кредитний договір (окрім Кредитного договору та Договору застави в межах банківського продукту Кредит під заставу депозиту, укладення яких також підтверджується підписанням Клієнтом Заяви на отримання кредиту під заставу депозиту), та усвідомлює правові наслідки, що зумовлені укладенням таких договорів.»
- Неправдивый Отзыв
- 5 травня 2025, 11:10
)Внаслідок приєднання фізичної особи до цього Договору Банк вправі самостійно, керуючись внутрішніми нормативними документами, приймати рішення про надання Клієнту Кредиту або про відмову від його наданні. При цьому максимальний розмір Кредиту, також інші умови кредитування визначенні у відповідних додатках, які є невід'ємною частиною Договору та розміщені на Сайті Банку3 .
Ощадбанк без моєї згоди перераховує кошти шахраям з ощад24. Зазвичай мені приходить смс стосовно розрахунків в ощад24,але цього разу такого не було. Коли я зайшла в ощад24,звернула увагу ,що з моєї картки 5167 8031 1349 4111 в три різні дати,а саме 22.03.2025,29.03.2025.05.04.2025 з мого рахунку була перерахована сума 1300 гр невідомим особам,якийсь Kingdom. В ігри я не граю,доступ до моїх рахунків маю я і працівники банку. Я зателефонувала на гарячу лінію і повідомила про це,мою картку заблокували,після чого я звернулася в поліцію і написала заяву. Працівник поліції порадив звернутися в банк,щоб мені надали інформацію на який рахунок перерахували кошти,що я і зробила. Ощадбанк на вул. Будівельників 23 працівник банку Бовкун М. М. на мою заяву від 17.04.2025 повідомила мені,що я повинна написати повторну заяву,щоб отримати відповідь на першу заяву,що даю згоду ,щоб зняли з картки 980 гр за відповідь на першу заяву. Що це з маячня? Звісно я відмовилася,але відповідь на першу заяву мені відмовили надати. Дані картки я нікуди не вводила,і не давала згоду,щоб перерахували мої кошти ,але Ощадбанк це зробив без моєї згоди. Прошу зреагувати і повернути мені кошти на нову картку.
Курс валют в Ощадбанку
PLN | 10.7 | 11.35 |
А тепер банк вимагає з мене погашення цих коштів.
Зверталась з цим питанням до НБУ.Але НБУ не може і не хоче пояснити Ощадбанку що клієнт у якого закрита кредитна історія в УБКІ не бажає отримувати кошти.
Банки ідуть на порушення для того щоб виконувати планові показники та отримувати премії знаючи що відповідальності вони нести не будуть.
А НБУ повністю знімає з себе відповідальність та контроль за роботою Ощадбанку.