Відключили картку та WEB-банкінг

без оцінки
Відділення за адресою: Київ, ул. Госпитальная, 12-Г
Доброго дня! В мене була зарплатна картка, термін дії її сплив (там залишалось кілька гривень на рахунку). З тієї організації, яка видавала картку, звільнився. Отримав смс-ку, що картка закрита, до WEB-банкінгу зайти теж не можу. Питання таке — рахунок теж закривається автоматом, чи потрібно звертатись у відділення банку для закриття (якщо потрібно, то чи обов'язково там, де цю картку відкрили, в документах стоїть адреса центрального офісу в Києві на вул. Госпітальній).
p.s. взагалі-то в інших банках (Альфа, Приват) реєстрацію в веб-банкінгу мені не скасовують роками, навіть якщо термін дії картки сплив…
Ощадбанк
Добрий день. Рахунок закривається або за заявою клієнта, або за звернення організації. Закриття карткового рахунку можливе через обслуговуюче відділення. Веб-банкінг стає неактивний з моменту закінчення терміну картки.

14 вересня 2016, 17:58
Насправді пройшло більше місяця, але то таке. Не розумію, чому маю пертись до Києва для закриття цього нещасного рахунку (тобто зрозуміло чому — щоб не заборгувати мільйон гривень на рівному місці...). В тому ж Альфа-банку закривають рахунок в будь-якому відділенні, в Промінвесті там само.
В будь-якому разі дякую за відповідь.

Курс валют в Ощадбанку

Курс валют в Ощадбанку