Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Київ, пр-т Оболонський, 14-Б

Адреса:
Київ, пр-т Оболонський, 14-Б
Телефон:
+38 (044) 363-92-16
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
24 листопада 2021, 16:54
У пенсійної картки виданої на 5 років на третьому році відклеялась захисна плівка. Зідрали 70 гривень за нову, хоч любому зрозуміло що це не моя вина.
Для оформлення картки одного паспорта сказали недостатньо. На 80-му десятку, заставили ковиляти до дому и принести документ на інд. код. А мова про те, що він є в договорі і видається на довічно, ситуацію не поміняла. Принесла. Оформили. Сказали ждіть тепер 2 тижні. Мій чоловік, по такій же самій проблемі, в іншому банку получив нову картку за 20 хвилин і безкоштовно. Єдина його дія була, це поставити підпис за одержання картки.
Написати коментар
Ответ банка
Ощадбанк
24 листопада 2021, 18:02
Доброго дня! Існує два перевипуск картки: у зв'язку із закінченням строку дії картки та через необхідність замінити картку (через пошкодження, втрату, крадіжку тощо). У першому випадку, коли закінчується термін дії картки, перевипуск здійснюється безкоштовно, у другому ж — тарифікується, відповідно до умов обслуговування рахунку.

Для оформлення перевипуску паспорт та ідентифікаційний код є обов'язковими документами, відповідно до яких банк проводить ідентифікацію та верифікацію клієнта. Банк — фінансова установа, що зобов'язана виконувати процедури згідно регламенту.
1
25 вересня 2021, 15:40
Перевела получение пенсии с Ощадбанка в Приват, оставив определенную сумму на карточке. Сказали обслуживание карточки бесплатное. Сегодня узнала, что у меня списали 1500 гр. за то, что я не пользуюсь картой (по 100 гр. в месяц) Без всяких сообщений и в договоре такого пункта нет.
Это вторая неприятность, связанная с Ощадбанком. Первый раз из-за неправильно оформленной карты брали проценты при снятии средств.
Коментарі (10)
Ответ банка
Ощадбанк
27 вересня 2021, 9:59
Доброго дня! Комісію за обслуговування неактивного рахунку неактивного рахунку передбачено діючими тарифами банку: https://www.oschadbank.ua/pravila-tarifi-ta-inse

Комісія списується за умови, що протягом року по рахунку не проводилось жодного списання та/або зарахування коштів (не враховуються списання комісій, а також перекази з/на віртуальну картку та мобільні заощадження).

Комісія становить 100 грн/місяць. У випадку, коли залишок коштів на рахунку клієнта становить менше 100 грн., комісія списується в межах залишку на рахунку («в мінус» не зараховується)

Для уникнення непорозумінь рекомендуємо рекомендуємо ознайомитись з діючими тарифами.
1
7 лютого 2020, 18:30
Банк УЖАС! Категорически отказывает в снятии собственных средств с личного текущего счета. Без всяких причин.
Коментарі (1)
Ответ банка
Ощадбанк
10 лютого 2020, 11:29
Добрый день. Проверим ситуацию и с вами свяжемся.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Київ, пр-т Оболонський, 14-Б. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Київ, пр-т Оболонський, 14-Б- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.