НеоБанк без під ставно заблокував карту з моїми коштами.
Необанк не хоче повертати мої кошти. Посилають до правоохоронних органів., а там нічого ніхто незнає. Що за вигадки, щоб не повертати кошти. В країні війна, а вони дурять людей. Сказали що через 60 днів повернуть. 60 днів прошло, вже кажуть не повернемо, немає можливості.Шахраї. Написала скаргу в НБУ.
11 квітня 2023, 11:34
Добрий день. Ми розуміємо ваше занепокоєння, та ми вже надали Вам офіційну відповідь на Ваше звернення. Ще раз звертаємо увагу, що Банк діє виключно в межах чинного законодавства в разі отримання відповідних рішень від процесуальних органів. Ваша ситуація знаходиться в нас на контролі, щойно буде ухвалено відповідне рішення, з Вами зв'яжуться наші спеціалісти.
відправити особисте повідомлення банку
Посилають до правоохоронних органів., а там нічого ніхто незнає
До них не посилатись треба, а писати заяву.
Я так розумію що ти ці гроші витратив на щось. То чому шахраї це банк?
До них не посилатись треба, а писати заяву.
Я так розумію що ти ці гроші витратив на щось. То чому шахраї це банк?
Докатились до того, что мошенники уже жалобы тут на банк пишут.
Автор, мля, где описание ситуации, где факты? Где хоть какие то доказательства, что банк виноват?
С чего мы можем понять, что есть хоть какая та вина банка?
П. С. Реально, мошенники и кляузники, пишущие лживые отзывы, достали.
С чего мы можем понять, что есть хоть какая та вина банка?
П. С. Реально, мошенники и кляузники, пишущие лживые отзывы, достали.
- 1 квітня 2023, 17:37
Необанк не надає інформацію по якій причині блокування. Хочу закрити рахунки, теж не можу . Кажуть немає можливості. Поверніть кошти
- SamuellJackson
- 7 квітня 2023, 19:30
Ситуація 1 в 1 , поповнив карточку , за пару днів заблокували, сказали в правоохороні органи звернутись , до яких, не уточнили. Більше 7 тис доларів заблокували. Скам банк
- oleksandr199
- 5 липня 2023, 11:17