Неправомірне блокування рахунку без пояснень причини блокування і надання відповідних документів
Написавши в підтримку, мені відповіли, що не можуть розблокувати картку, так як банк не є ініціатором блокування картки, і порадили звернутись в поліцію. При цьому на моє запитання відносно пояснення з посиланнями на правоохоронні органи (контакти слідчого/прокурора або іншу відповідальну особу чи орган регіону) мені не надали відповіді.
Банку, я надав всі необхідні дані по операціям на моїй картці, і вважаю зі сторони банку неправомірним утримання моїх коштів без офіційного на те повідомлення чи ухвали суду, про який мене мали б повідомити.
На жаль, зараз почастішали випадки неправомірної поведінки клієнтів банку, і банк на власний розсуд або ж на запит органів влади може заблокувати можливість користування рахунками.
При цьому, незважаючи ні на що, підтримка банку завжди намагається допомогти клієнту у вирішенні його ситуації й наданні відповідей на всі його питання.
Ми взяли на додатковий аналіз ваше звернення. Очікуйте дзвінок від співробітника банку.