КБ«НАДРА» ВІДДАЙТЕ ДЕПОЗИТИ!!!!!
КБ«НАДРА» поверніть мої внесені на депозит кошти в валюті! За договорами №1688677 та №1688681 термін дії яких, закінчився 17.08.2014р. За законом та постановами (540 НБУ, яка не є зареєстрована в МІНЮСТІ) мої гроши вже давно повинні бути повернені банком, але банк їх утримує.Вважаю, що працівники банку на чолі з керівництвом, грубо порушують чинне законодавство, незаконно відмовляють мені у видачі моїх депозитів, займаються шахрайством, нахабно обманюють клієнтів, спотворюють реальну інформацію, скоюють службовий та кримінальний злочин, перевищують свої службові повноваження, незаконно утримуючи кошти власників на депозитних рахунках банку, порушуючи наші права користуватися своїми грошима.За останній час з 29.09.2014р. по 22.10.2014р. отримано:200.00 доларів.та 5.00 євро.ПОВЕРНІТЬ ВКЛАДИ!!! м.Київ.
22 жовтня 2014, 17:14
Добрий день. Грошові кошти виплачуються по мірі підкріплення каси відділення валютною готівкою. Рекомендуємо тримати зв'язок з відділенням, за фактом підкріплення відділення вас проінформують. Також повідомляємо, що грошові кошти Ви завжди можете забрати в національній валюті.
відправити особисте повідомлення банку