До служби безпеки ПАТ «Надра-Банк»
Доповідаю, що між мною та працівником Вашого банку Колосюк Сергієм Леонтійовичем був укладений договір завдатку в якості гарантії забезпечення виконання зобов»язань при купівлі-продажу квартири, що розташована у с.Азовський Джанкойського району АР Крим, який оформлений розпискою. В відповідності до розписки я передала Колосюку гарантійну суму завдаток в розмірі 500 доларів США, яка є частиною платежу за купівлю обєкту нерухомості. В той же час придбання квартири не відбулось по причині того, що відповідач відмовився укласти договір купівлі-продажу, завдаток не повернув, та зник.На телефонні дзвінки не реагував.
Я вимушена було звернутися до міліції у м.Джанкой АР Крим щодо шахрайських дій Колосюка, потім до суду який 27.03.2013 р. стягнув з Колосюка спричинені збитки.
03.07.2013 державним виконавцем винесено постанову про відкриття виконавчого провадження з примусового виконання виконавчого листа №2-300/2013 від 16.05.2013 Вишгородського районного суду про стягнення з працівника Вашого банку Колосюка Сергія Леонтійовича на користь Кульчицької Л.Л. боргу в розмірі 4 196,60 грн.
11.09.2013 до відділу надійшла відповідь ДПС України за № 1001545391, згідно якої боржник працює ПАТ «КБ «Надра», що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Артема, 15.
Вказана особа у 2012 року шахрайськими діями спричинила мені матеріальні збитки, увела в оману та привласнила кошті у розмірі 500 доларів США, я була вимушена звертатися до державних органів та його шукати, але довгий час місцезнаходження його не могли встановити. Як ви вважаете — особа, яка вчинила вказане шахрайство має права працювати у банківський установі?.. Прошу Вас допомоги стягнути з нього кошти та звільниту вказану особу.
З повагою, Кульчицька Людмила Леонидівна.
ее в ответственное подразделение Банка с целью проведения необходимой проверки.