Monobank без попередження та пояснення причин припинив обслуговування і закрив рахунок
Перед прийняттям цього рішення банк не звертався до мене із запитами, не вимагав надати документи щодо походження коштів, не просив пояснити будь-які операції та взагалі не повідомляв про наявність будь-яких питань чи претензій до мого обслуговування.
Мене просто поставили перед фактом припинення співпраці.
Після цього я неодноразово намагався з’ясувати конкретну причину такого рішення, однак представники банку відмовляються її повідомляти. Фактично відповідь зводиться до того, що банк просто прийняв таке рішення.
Я готовий надати банку документи щодо походження коштів та будь-які необхідні пояснення, однак Monobank навіть не надав мені такої можливості.
Тому прошу пояснити, на якій конкретно правовій підставі було прийнято рішення про припинення зі мною ділових відносин, чому до прийняття такого рішення банк не запросив у мене жодних документів чи пояснень та чи може це рішення бути переглянуте після надання мною необхідних підтверджуючих документів.
Аналізуючи дані з різних джерел, банк може відмовити в обслуговуванні
Конкретні причини не можемо розкривати через внутрішню політику
Банк працює відповідно до умов та правил, з якими клієнт погоджується під час відкриття картки:
10. Заключні положення
10.4.1. Договір може бути розірвано за ініціативою однієї із Сторін