Найкрутіша команда mono

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
snu87712956
Всі пишуть відгуки про операторів, але ще не бачив відгуків про тих, хто зробив операторів такими крутими профі.

Прийшов в моно без жодного досвіду роботи в банку, без освіти у банківській сфері та на першу офіційну роботу. Велика група, все нове, багато інформації, іноді ставало навіть страшно. Але з першого дня навчання все дуже змінилося.

Хочу висловити величезну вдячність тренерам і адаптерам Владиславу 8832, Данилу 10732 і Алісі 8510. Ці неймовірні люди зробили навчання максимально крутим. Відповіді на будь-які питання, адаптація програми навчання навіть під час самого навчання. Дослухаються до кожної думки, завжди готові допомогти і навіть у неробочий час.

Якщо в перші дні було страшно і незвично, то після закінчення навчання не хочеться відпускати людей, які стали як одна велика сімʼя. Було дуже приємно мати з такими людьми такий чудовий досвід. Внутрішні приколи, жарти і проведений разом час ніколи не забудеться.

Тож хочу сказати основне: якщо хтось колись захоче йти в моно — ви ніколи не пошкодуєте про це. Якщо попадете до Аліси, Владислава чи Данила — знайте, ви у найкращих руках! Так, буде нелегко, але з такою тімою буде дуже круто!
Дякуємо, що приєднались до команди 🫶

Коментарі