Банку начхати на гроші клієнтів

Я з monobank від самого початку. Мав можливість спостерігати, як команда, що колись справді була класною, поступово перетворилася на ще одну байдужу до клієнтів компанію. Цього разу — історія з Netflix: підписку я скасував ще в травні, але в серпні списання несподівано відновилися. Я звернувся до служби підтримки щодо оскарження транзакції, надавши всю переписку з сервісом та докази скасування підписки. У відповідь спочатку отримав настирливі пропозиції перевипустити картку, а потім — мляву пораду звернутися до Netflix. Жодного реального вирішення проблеми я так і не отримав. Дуже прикро, що сервіс так деградував.
Вибачте за такий досвід
Написали вам в особисті повідомлення для перевірки

16 серпня 2026, 6:05
отримав настирливі пропозиції перевипустити картку,

І? В чому склад злочину?

мляву пораду звернутися до Netflix

відчуваю що скасування підписки не відбулося, тому і така порада від банку

Дуже прикро, що сервіс так деградував.

Дуже прикро витрачати час на читання струменя емоцій без реальних деталей. На жаль таких відгуків десь 95%
oh1019
oh1019
16 серпня 2026, 11:53
Шановний «Три літри», дякую, що на власному прикладі продемонстрували, про що саме йдеться у відгуку. Якщо для вас надані докази скасування підписки та переписка з Netflix — це «струмінь емоцій без реальних деталей», то у мене великі сумніви щодо вашої уважності або мотивації. «Склад злочину» не в пораді перевипустити картку, а в тому, що банк, маючи на руках докази, відмовляється ініціювати чарджбек і відфутболює клієнта. Це не сервіс, а імітація турботи. І так, якщо 95% відгуків викликають у вас таку реакцію, то, мабуть, 95% коментарів тут — від таких самих «ботів», які відпрацьовують KPI по кількості коментарів замість того, щоб визнати очевидне.
16 серпня 2026, 12:02

Що-що? Що саме я продемонстрував якщо я не писав нічого про власний досвід скасування підписок?

Шановний, перечитайте власний текст — у ньому відсутні будь які докази, тим більш в ньому абсолютно відсутня переписка з Нетфлікс. Я не телепат, віддалено переписки не читаю, вибачайте! Світ не досконалий і тому не обертається навколо вас, шановний.

Так ініціювати чарджбек маєте ви, а не банк. Ви ініціювали?

Класика. Не дивно що ви не змогли ані відписативь від Нетфлікс, ані пояснити проблему С П Моно. Бо вавка в голові заважає.
ch777
ch777
17 серпня 2026, 9:40
Не марнуйте час на співробітників цього псевдобанку та моноботів, вони сидять на зарплаті та пишуть лише те що банкіри наказують
16 серпня 2026, 12:03
Залишилось лише одне питання

то, мабуть, 95% коментарів тут — від таких самих «ботів», які відпрацьовують KPI по кількості коментарів

Так, а нафіга ви тоді тут пишете відгук якщо редакція за гроші від банку підтримує армію ботів Монобанку?
SergeyNina
SergeyNina
18 серпня 2026, 14:35
Пишите в суппорт нетфликс.
Будут снимать и дальше, перевыпуск может не помочь.

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Банку начхати на гроші клієнтів