Безпідставне припинення обслуговування (п. 10.4), ігнорування звернення понад добу та дискримінаційний підхід до клієнтів
Хочу висвітлити ситуацію з абсолютно неадекватною роботою фінмоніторингу та підтримки monobank.
Днями я пройшов повторну реєстрацію у застосунку, мої документи були успішно верифіковані, а картку — відкрито. Жодних обмежень на етапі реєстрації не виникло.
Однак одразу після проведення звичайної побутової покупки в продуктовому магазині («Сім-23») додаток заблокував рахунок, а згодом виставив екран розірвання угоди за п. 10.4 Умов та Правил із виведенням залишку коштів.
Зі свого боку я одразу надав усі необхідні пояснення та відправив офіційний лист на пошту фінмоніторингу. Підтримка банку запевнила, що питання передано спеціалістам і відповідь буде надана протягом доби.
Станом на зараз минуло вже понад 24 години, проте жодного висновку чи офіційного роз’яснення від банку я так і не отримав. Підтримка в месенджерах відповідає виключно шаблонами: «колеги працюють, чекайте)».
Окремо хочу підкреслити дискримінаційність цієї ситуації: моїм знайомим із аналогічною історією обслуговування банк зараз спокійно відновлює доступ і дозволяє користуватися рахунками, тоді як мій профіль без будь-яких обґрунтованих підстав заблокували після першої ж дрібної транзакції в супермаркеті.
У разі подальшого ігнорування та формальних відписок буду змушений до НБУ для перевірки дотримання банком прав споживачів фінансових послуг
Для перевірки вашого питання вже зв'язались з вами тут в особистих повідомленнях🙏🏻