Відмова в реструктуризації та програмі «Плати посильно» для сумлінного клієнта
| EUR | 50.6 | 51.2007 |
Я не відмовляюся від своїх зобов’язань. Звернулася до служби підтримки в додатку з офіційним та цивілізованим проханням: об'єднати всі 4 договори в один та надати реструктуризацію за програмою «Плати посильно» на 10−12 місяців, щоб я могла рівними частинами гасити саме БОРГ, а не просто годувати банк відсотками.
У відповідь менеджер Тарас просто скинув шаблонний скрипт із відмовою та фразою «банк свої зобов’язання виконав, тепер виконайте ваші», навіть не спробувавши перевести діалог на профільного спеціаліста чи старшого менеджера для індивідуального розгляду. Банк абсолютно не йде назустріч клієнтам, які хочуть чесно закрити борг, і фактично змушує виходити на прострочення.
Прошу адміністрацію банку переглянути рішення автоматичної системи, зв’язатися зі мною та допомогти врегулювати це питання людським шляхом, оформивши розстрочку на загальну суму заборгованості.
Дякуємо за сигнал, ми перевіримо комунікацію з підтримкою та обов'язково розберемось в ситуації🙏
Розуміємо — розбиття боргу на частини є зручним способом погашення заборгованості, але, на жаль, дана опція доступна не всім клієнтам.
Чітких критеріїв для схвалення добровільного врегулювання заборгованості немає — кожен випадок розглядаємо індивідуально.
Якщо зможемо запропонувати інші умови — обов'язково з вами зв'яжемось.