Від щирого серця — подяка оператору Данілу (№ 10544)

Хочу щиро подякувати оператору Данілу (табельний № 10544) за неймовірну допомогу! 💜

Після зміни документів у мене виникла дуже складна ситуація. Через те, що після зміни прізвища та ІПН дані не оновлювалися в Дії, я не могла підтвердити свої документи. Через це в інших банках мені навіть заблокували рахунки, оскільки дані не проходили перевірку. Самостійно вирішити цю проблему було просто неможливо — вийшло справжнє замкнене коло.

Даніл уважно розібрався в ситуації, не обмежився стандартними відповідями, а дійсно почав шукати рішення. Він допоміг оновити мої паспортні дані та ідентифікаційний код у Monobank, після чого все одразу запрацювало: Дія підтягнула актуальні дані, документи успішно оновилися, і проблема була повністю вирішена.

Найбільше мене вразило те, що від першого повідомлення до повного вирішення всіх питань минуло всього близько 30 хвилин. Це справді сервіс найвищого рівня!

Щиро дякую Данілу за професіоналізм, терпіння, уважність та щире бажання допомогти. Саме завдяки таким людям розумієш, чому Monobank має таку чудову репутацію. Бережіть таких співробітників! 💙💛
Дуже приємно ☺️
Дякую, що поділились 🫶🏻

Коментарі

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Від щирого серця — подяка оператору Данілу (№ 10544)