Хочу щиро подякувати команді Monobank, а особливо співробітниці Ганні, за неймовірно швидку, чітку та професійну допомогу у вирішенні неприємної ситуації, яка сталася вчора.
​Історія банальна, але повчальна: пройшов тест в інтернеті, де компанія-організатор запросила символічні $0.90 за обробку результату. Проте, як виявилося, у прихованій формі була завуальована щомісячна підписка, і вже за три дні з моєї картки несанкціоновано списали $39.99.
​Я одразу звернувся до підтримки банку. Співробітниця Ганна зреагувала миттєво: професійно заблокувала рахунок та картку, щоб упередити подальші списання, проявивши при цьому колосальне терпіння, витримку та щиру емпатію, що дуже підтримало мене в момент стресу.
​Паралельно, за допомогою ШІ-чату Gemini, ми склали юридично грамотний лист-претензію англійською мовою безпосередньо до компанії, яка списала кошти. Завдяки чітким аргументам, служба підтримки цієї компанії визнала неправомірність дій, скасувала підписку та прийняла рішення про повне повернення коштів!
​Мої окремі слова вдячності:
​Співробітниці Monobank Ганні — за високий професіоналізм, чуйність та бездоганний клієнтський сервіс. Ви найкращі!
​Розробникам Gemini — за створення настільки просунутого, інтелектуального та корисного ресурсу, який допомагає захищати свої права.
​Службі підтримки компанії, що проводила тест — за оперативний розгляд скарги, адекватність та швидке рішення про повернення грошей.
​Monobank вкотре довів, що безпека та спокій клієнта для них — на першому місці. Дякую за безпечний та надійний банкінг!
Такі відгуки мотивують❤️
Дякуємо за теплі слова, нам дуже приємно🥰

Коментарі

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Величезна вдячність за професіоналізм, оперативність та підтримку у складній ситуації