Користувач Monobank 9 років (з моменту запуску), відгук про службу підтримки

Вітаю!

Як і написано в заголовку, я користуюсь моно з моменту його виходу. За всі ці 9 років не було жодного разу коли я про це пошкодував. Не було жодного питання яке б служба підтримки не намагалась вирішити (та на моєму досвіді не було жодного питання яке залишилось не вирішеним). В цьому відгуку хочу розказати про свій останній досвід спілкування зі службою підтримки, тому що на мою думку, він показовий.

Почну з початку, в ніч з 31 травня на 1 червня в мене були списані відсотки, я просто забув закинути на картку залишок по тому що мав закинути, а залишок був щось близько 2000 грн. Тобто сума невелика, і я це зробити просто забув. Відповідно і списались немаленькі відсотки, і з пільгового періоду мене викинуло. З відсотками я змирився, але те що пільговий період злетів — це було боляче. Я написав стосовно цього в підтримку. Отримав відповідь на всі свої питання, а стосовно мого основного запиту, про пільговий період, отримав відповідь що моє питання передали на розгляд і потрібно зачекати 5 днів. Але 5 днів я не чекав, вже на наступний день мені мало того що прибрали пільговий період, так ще й списані відсотки повернули назад на карту. Я був просто в шоці. Можливо мої думки про банки застарілі, але не думаю що в Україні існує ще один такий банк в якому так легко можна вирішити подібне питання. І всі мої зіткнення з іншими банками це тільки підтверджують (Як наприклад вимагання заплатити 100 грн за те щоб мені роздрукували довідку про закриття рахунку, що це був за банк можна здогадатись 🙈😂).

Як і казав, доволі показова історія, саме тому готовий рекомендувати цей банк всім
Служба підтримки: 10/10
Зручність використання додатку: 10/10
Дякую, що поділились враженнями!
Будемо й надалі старатись вас радувати 🫶

olexey designer
olexey designer
17 червня 2026, 14:08
Суцільна брехня. Невиконані строки погашення по кредиту. Жоден банк таке не пропустить окрім технічних помилок

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Користувач Monobank 9 років (з моменту запуску), відгук про службу підтримки