Як monobank випадково став моїм особистим турагентством 🤯
Уявіть собі логістичний квест: мені потрібно вилетіти з Варшави до Парижа у справах, а звідти через пару днів опинитися в Одесі рано-вранці. При цьому з мінімальним головним болем. Сам я спробував зібрати цей пазл, покрутив рейси на двадцяти вкладках і… пішов здаватися в чат monobank platinum.
Що відбувалося далі — це якась магія поза Гоґвортсом. За справу взявся консьєрж Даніїл. Замість того, щоб просто скинути мені кілька посилань зі словами «обирайте», він зібрав мені повноцінний тур:
✈️ Туди: Знайшов ідеальний вечірній рейс Варшава — Париж.
✈️ Назад: Вибудував хитрий, але оптимальний маршрут: Париж — Стамбул — Кишинів.
🚕 Фінальний бос: Коли я ліниво запитав у чаті «А є таксі з Кишинева до Одеси?», він не відправив мене гуглити. Він підібрав варіанти трансферу, перевірив авто, уточнив, якими мовами розмовляють водії, і забронював мені машину прямо до дому!
Мій рівень залученості в цей надскладний процес зводився до відправки повідомлень у стилі «так» і «++». У якийсь момент квитки купилися навіть без пуш-підтвердження в застосунку (я аж здивувався в дусі «а минулого разу як без підтвердження?)))»), але Даніїл усе чітко пояснив про особливості еквайрингу авіакомпаній.
У підсумку: я сиджу п’ю каву, а мені на пошту просто падають готові квитки та бронь трансферу. Ніяких болісних заповнень паспортних даних, ніяких нервів.
@monobank.ua, ви вже давно не просто банк, ви — особисте турагентство з функцією телепатії. Величезне дякую консьєржу Даніїлу за те, що врятував мою поїздку і нервові клітини! 🐈⬛💜