МОНОБАНК порушує ЗУ щодо кредитних канікулах як дружині військового

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Мирослава Хоменко
Я надала відповідні документи, мені відмовили, прошу їх юристів надати підстави згідно чинного законодавства, затягують час, спираються на роз’яснення НБУ та МОУ без конкретики, кожного разу вимагають якісь нові документи. Відмову надають відразу, а згідно яких саме нормативних документів не можуть. Враження, що керуються не ЗУ, а своїми власними бажаннями. Категорично не радять звертатися у НБУ, цікаво чому, якщо порушуються мої права і я їх хочу захистити
monobank
Ми щиро вдячні вашому чоловіку за захист нашої країни🙏🏻
Банк діє виключно у рамках чинного законодавства і запитує актуальні документи про службу саме для коректного надання пільги.
Зараз тримаємо ваше питання на контролі і незабаром надамо відповідь за запитом. Також раніше ми вже зв'язались з вами та запропонували варіанти вирішення, просимо відреагувати

Три літри
Три літри
7 червня 2026, 10:45
А як це виглядає «категорично не радять звертатись до НБУ»? Стоять над вами, дивляться в очі і кажуть «не видумуй дзвонити в НБУ»?
SergeyNina
SergeyNina
7 червня 2026, 11:37
Реалии из личного опыта.
Лучше их не просить иначе кредитный лимит с вероятностью 80% будет ноль.
Если не просить будет хоть какой то кредитный лимит.
Если служит не на линии фронта, а в тыловых частях кредитные каникулы на усмотрение банка и лимит тоже.
Скорее всего будет отказ и в каникулах и возможно обнуление кредитного лимита из-за многочисленных инцидентов предоставления огромных кредитов военным и которые потом платятся с похоронных денег.
7 червня 2026, 23:12
Надайте відповідь згідно яких законодавчих баз відмовляється у кредитних канікулах, а не просто згідно чинного щаконодавства, я теж керуюся ним і конкретно надавала чим саме, навіть скріни скидала, а з вашого боку відмова приходить відразу, а підстави уточняють ще з 30.05 і навіть у пн мені повідомили, що їх не нададуть, точно дати відповіді добитися не можу
7 червня 2026, 23:16
Не правда, ви відмовляєте, а законних підстав не надаєте, всі керуються чинним законодавство, ви відхиляє і не повідомляє, які документи не такі і згідно якого абзаца, пункту чи статті ЗУ. Я чекаю відповідь з 30.05. Хоча говорили 3 к.д. і навіть у пн сказали, що відповіді не буде

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / МОНОБАНК порушує ЗУ щодо кредитних канікулах як дружині військового