Вся правда про «преміальне» обслуговування IRON у monobank за 9000 грн на рік.
Ось як виглядає їхній «преміум» сервіс у реальності (додаю скриншоти):
1. Історія зі зміною тарифів. Коли я запитав у чаті, де саме мене попередили про зміну тарифів, мене просто відфутболили шукати інформацію самостійно в сторіз додатка. Коли я написав, що за законом банк має попереджати особисто, мені відповіли: «Зафіксували вашу пропозицію». Тобто обов’язок банку інформувати клієнта вони вважають просто моєю «хотєлкою». Пізніше банк прислав офіційну відповідь на 5 сторінок, де прямо написав: ми вас попередили через зникаючі сторіз, і взагалі — ви самі зобов’язані кожні 30 днів заходити на наш сайт і перевіряти, чи не змінили ми тарифи. Оце так турбота про преміум-клієнта.
2. Ігнор при спробі закрити картку. Останньою краплею став нещодавній діалог. В чаті йшло обговорення поточного питання, оператор скинув номер заявки. Я йому прямо пишу: «И карту Iron сразу закрывайте параллельно. Надоело за это дно обслуживания платить!!!». Що робить оператор? Повністю ігнорує мої слова про закриття карти. А коли я перепитую «А больше вы ничего не забыли сделать?», він просто відморожується і кидає шаблонний текст про «привілеї карт IRON».
Підтримка IRON просто перестала читати, що їм пише людина. Створюється враження, що якщо питання їм не подобається — вони просто вмикають робота і скидають заготовлені скрипти, замість того щоб нормально поговорити і закрити рахунок за вимогою.
За що тут платити 9000 грн на рік — я особисто так і не зрозумів. Сервіс скотився на дно.
Це не той рівень сервісу, який ми прагнемо надавати.
Інформацію вже передали колегам на перевірку, обов'язково розберемось та зв'яжемось з вами протягом 3-х календарних днів🙏