Monobank ігнорує безпеку військових. ПУМБ зміг захистити, Mono — ні.
У мене списали 400 000 грн за лічені години. Банк бачив ці транзакції, але не пальцем не поворухнув. Коли я звернувся по допомогу, мені сказали, що це «нормально». На фоні того, що інші банки ці ж платежі блокували, позиція monobank виглядає як повна технічна некомпетентність або свідоме ігнорування правил безпеки НБУ.
Бережіть свої гроші в інших банках. Тут ви залишаєтесь з проблемою сам на сам.
Банк має виконувати операції, які були самостійно ініційовані та підтверджені клієнтом, за умови, що вони не суперечать чинному законодавству, не порушують санкційні обмеження та пройшли належну авторизацію.
Ми працюємо виключно в межах законодавства та дотримуємося всіх вимог НБУ. Відповідно до встановлених обмежень НБУ, оплати в казино заборонені за рахунок кредитних коштів. Якщо ж оплата здійснюється за рахунок власних коштів, такі операції проходитимуть успішно.
На жаль, відповідно до правил платіжної системи, не всі платежі можуть бути оскаржені. Наразі вашу ситуацію колеги розглядають в індивідуальному порядку, і після завершення перевірки з вами обов’язково зв’яжуться щодо результату 🙏