Розірвання договору без причини

Мала картку, купила нову сімку, змінила номер телефону, через деякий час не змогла зайти до банку. Потім вияснила що банк припиняє зі мною співпрацю. Декілька намагалась увійти-не змогла. Звʼязалась з підтримкою, мені сказали що розривають договір, описала ситуацію, сказали що нічим допомогти не можуть. Зателефонувала на гарячу лінію, сказали що в обслуговуванні мені відмовлено. На питання (чому)сказали що за політикою банку мають право не повідомляти. На питання (як відновити відносини) відповіли що це неможливо з моєї ініціативи і банк сам буде вирішувати коли переглядати рішення і переглядати його взагалі. Просто через зміну номеру розірвали відносини 👍
Нам справді шкода, але банк прийняв рішення припинити обслуговування вашої картки
Це базується на зібраній інформації з різних джерел
Якщо в майбутньому зможемо відновити обслуговування — зв'яжемось з вами

ch777
ch777
2 квітня 2026, 15:44
З вами точно ніхто не зв’яжеться, це брехня. Вам пощастило що просто закрили рахунки. Полистайте відгуки — у клієнтів шахраї за допомогою співробітників псевдобанка викрадають велетеньскі суми по 100−200к за лічені хвилини, потім нічого неможливо доказати

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Розірвання договору без причини