«Добрий день. Хочу звернути увагу на роботу служби підтримки та відділу верифікації monobank. Подав документи на реєстрацію ще 9 березня. Спочатку в чаті підтримки мене запевнили, що фахівці перевірять дані та зв’яжуться зі мною протягом доби.
Минуло вже понад 8 днів, але жодних новин немає. Щоразу, коли я звертаюся в підтримку самостійно, отримую лише шаблонні відповіді про те, що мені „зателефонують найближчим часом“. Жодної конкретики щодо причин затримки чи статусу моєї анкети не надають.
Стандартні терміни реєстрації, які зазвичай займають 15 хвилин, у моєму випадку перетворилися на тижневе очікування без зворотного зв’язку. Прошу банк нарешті розібратися в ситуації та надати відповідь щодо моєї заявки».
Вибачте, що засмутили.
Колеги вже займаються питанням щодо реєстрації та зв’яжуться з вами, щойно буде оновлення.

Також додатково перевіряємо якість комунікації — з цього питання з вами зв’яжемося впродовж 3 днів.

Коментарі

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Обіцяли зв’язатися протягом доби, чекаю вже 8 днів. Повна відсутність фідбеку від monobank