Не йдіть працювати в Монобанк, якщо у вас іноді болить голова

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
boulevarddeposi
мій тейк щодо цього банку стосується саме працевлаштування. відпрацювала не один рік, пройшла не одну співбесіду внутрішню задля переміщення між посадами але у висновку — звільнення без називання причини. по перше сама робота у підтримці з роками стала просто для якихось кіборгів, новенькі не витримують (а стареньких ми женемо з банку:) страшенне навантаження, багато продуктів банку на одну людину, тонни нововведень та інформації. і все це вважають що норм умови для праці. ти не маєш права відійти в туалет чи води попити, бо такі умови не передбачені, що доречі загрожує подальшими проблемами адже ти задовго не відповідав клієнту (де ти ці 6 хвилин був між відповідями в діалогах з купою клієнтів?) Далі, якщо в тебе термінові справи, запис до лікаря чи психолога (а куди без нього) ти ж маєш попередити та взяти вихідний на цей день за 1,5 місяця, бо інакше — це несерйозне ставлення до роботи. ставити сто пʼятсот додаткових змін без попередження це точно дозволено кодексом про працю? якщо це для вас новина, то в монобанку існують зміни по 12 годин два, а то і три дні підряд, а як вам працювати 31,1,2, 4,5,7,8,9 числа? порахуйте, будь ласка, кількість моїх вихідних за цей період. це історія з життя, де ти між такою кількістю робочих днів злягаєш з приступом, а тобі кажуть що ти не відповідальний, з роботи так просто уходити не можна та взагалі якщо (цитата) «в тебе є проблеми — то їх треба вирішувати» «це не нормально що ти зібралась уходити зі зміни коли у нас навантаження, ще й в обіді пересиділа». А тепер головна моя біль. я співробітник незручний, не важко здогадатись. на жаль, вже 10 років я маю неприємний діагноз мігрень, за яким до речі трохи не встигла встановити інвалідність. я буду жалітись, але дуже багато років я пропрацювала тут з такими нестерпними болями, та завжди мовчала, не хотіла нікого підводити, не хотіла втрачати кошти, не хотіла потім все відпрацьовувати у вихідні. але в цьому році мій стан в цьому питанні погіршився, на жаль, що стало дуже незручно для мого роботодавця) ми ж скот, ми маємо працювати цілодобово та ні в якого разі нікому не поскаржитись. Якось швидка була в мене два рази за день, так мене ж не могли дочекатись у лінії, ви що, весь банк став мабуть. Ще я маю бути весь день на звʼязку бо там же ж швидка незрозуміло що понаписувала в ваших отих бумажках! я розумію що була зручною всі ці роки, коли мовчала та терпіла (не головний біль) а взагалі все що відбувалося у внутрішній кухні, все це ставлення до себе, бо хто ти? ааа ти сервіс, найнижчий, так що ж ти хочеш)
То ж знайте, якщо я перестала мовчати та пишу зараз це все сюди — ви мене дуже образили. Не такого пінка під зад ти очікуєш коли віддаєш всього себе роботі та ніколи не скаржишся. Можеш лише розрахувати на нову вимогу купівлі генератора, акумулятора, чи на що там тобі кредиту хватить. Бо вибачте мені і двух зарплат тут не хватить на той екофло та оптику)) але хочеш працювати? Купуй, або роби шо хочеш, нам байдуже, зараз війна. То ж що хочу сказати наостанок, якщо ви вважаєте співробітника не лояльним до компанії, проаналізуйте, чи лояльні ви хоч до одного вашого співробітника.

17 березня 2026, 8:30
Місецві хейтери не вважають за людей співробітників служби підтримки — варто лише почитати відгуки.

Особисто я вам співчуваю. Сам не терплю жодної несправедливості.
Треба вкладатися в свою кваліфікацію та створювати додану вартість для себе як для спеціаліста — такий шлях я для себе обрав.
Бо, на жаль, некваліфікована робота коштує мало.
І як би людина не віддавала себе роботі, якщо людину легко замінити, вона буде замінена
17 березня 2026, 10:56
Сиділа тут з двома вищими, всі питали що ти тут досі робиш. Доречі заміняти нас уже мабуть скоро нема ким буде здається)
17 березня 2026, 13:01
Ну, тоді всі ці скарги вище ви до себе переадресуйте.
Бо якщо людина сидить в багні та нічого не робить, значить, людину все влаштовує.
21 березня 2026, 13:02
А чому до себе ? Я не роботодавець який любʼязно надає 2 вихідних за 10 днів, де робота ще й 12годинна. Ви напевно не чули за кзпп? Та на примітку, я працювала тут тому що мені подобалось надавати консультації українцям, та я хотіла карієрного зросту у цій компанії, тому що щиро дюбидп її та завжди захищала, поки якісь внутрішні процеси та зміни не перетворили в повну відмову. В мене на очах всі колеги що працювали тут 5+ років пішли) я була тут не тому що в мене більше ні на що клепки немає) не потрібно, будь ласка, всіх під одну мірку рівняти, мені ж не 18 років)
21 березня 2026, 14:38
Тому що маючи бодай який потенціал та можливості, ви терпите означені умови.
Що тут не ясно?
21 березня 2026, 15:01
Добре, отже з вами все ясно
22 березня 2026, 17:49
Зі мною все ясно, бо я років з 25 не терплю булінгу та нелюдських умов на роботі. І роблю все, щоб створювати максимальну додану вартість, а не продаватися в рабство.
Lilu09
Lilu09
17 березня 2026, 16:25
Все у кращих традиціях топ менеджменту, один в один перенесли практику з контакт центру Привату.
Графік 2на2, відпустки не існує, якщо хочеш відпочити, маєш знайти собі заміну, людину яка має відпрацювати 6 днів по 12 годин без вихідних.
fotograf chunt
fotograf chunt
19 березня 2026, 12:22
Все так и есть как описано, поэтому огромная текучка кадров, многие выгорают за пару месяцев и увольняются, то что работать баристой в киоске спокойнее, чем вести параллельно 20 клиентских чатов еще и куча штрафов на деньги. Работа на убой при том что контора хорошо зарабатывает и могла б не устраивать из сотрудников выжималку и потогонку

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Не йдіть працювати в Монобанк, якщо у вас іноді болить голова