Системне привласнення коштів терміналом City24 (м. Тернопіль) — відмова у поверненні грошей.
29.01.2026 о 20:03 я вносив 3000 грн на картку 4441 11 **** 2662 через вказаний термінал. Апарат прийняв кошти, проте на рахунок надійшло лише 2000 грн (Квитанція № 7697004773198168973). Різниця в 1000 грн просто зникла. Служба підтримки City24 за заявкою № 1379901 після тривалої перевірки надала усну відмову, стверджуючи, що «надлишку не виявлено».
Це вже ДРУГИЙ такий випадок саме з цим терміналом! 7 грудня 2025 року він так само не зарахував 500 грн, які мені повернули лише 26 грудня після офіційного підтвердження надлишку. Зараз ситуація повторилася один в один, але тепер компанія заперечує очевидне.
Я вже подав офіційну скаргу до Національного банку України з вимогою провести незалежну перевірку та технічну експертизу цього термінала. Закликаю Monobank звернути увагу на дії свого партнера, який систематично привласнює гроші ваших клієнтів.
Всі документи та докази попереднього повернення коштів маю на руках і готовий надати банку для розслідування".
Перепрошуємо за такий досвід.
Ми вже зв’язались із партнером та передали сигнал щодо цього термінала.
City24 попросили вас написати їм на пошту help@city-24.com.ua, надати всю інформацію по операції — після цього вони передадуть заявку на повторний розгляд.
До речі, поруч є наші термінали mono:
Тернопіль, вул. Анатолія Живова, 11-в
Тернопіль, вул. Митрополита Шептицького, 20
Усі термінали mono можна переглянути:
на сайті box.monobank.ua
або в застосунку: натисніть «+» біля балансу → «Готівкою».