Справна оплата боргу та нульова лояльність.
Наразі я маю заборгованість по картці (понад 92 000 грн), яка виникла через життєві обставини пов’язані з війною.
Попри скрутне становище, я справно вношу всі платежі, не маю жодного дня прострочення і маю намір закрити борг повністю.
Проте, коли я звернувся до банку з проханням про цивілізоване врегулювання (індивідуальний графік або тимчасове зниження відсоткової ставки), щоб легше вийти з цієї ситуації, я отримав лише шаблонні відмови.
Навіть той факт, що нещодавно НБУ підтвердив помилку банку в моєму кейсі (надання некоректної консультації щодо термінів погашення), не став для monobank аргументом, щоб піти назустріч лояльному клієнту.
Банк формально виправив свою помилку, повернувши технічні кошти, але в реальній допомозі та партнерському підході — відмовив.
Мій висновок: Якщо ви справно платите і сподіваєтесь на розуміння у важкий момент — у monobank ви його не знайдете. Тут ви цікаві банку лише як джерело понад 44% річних.
Дуже шкода, що багаторічна бездоганна історія стосунків для банку нічого не варта. Як банківський працівник, я розчарований такою короткозорою політикою щодо надійних позичальників.
Так, з нашого боку сталась помилка і ми її виправимо повністю, щоб це не вплинуло на погашення заборгованості
У нас є відповідальність перед вкладниками, тому безкоштовні кредити надавати не можемо. Але наша кредитна ставка — одна з найнижчих в Україні