Депозит в доларах в монобанк Це ЖАХ!
Все зроблено так щоб максимально обманути клієнта.
1. Щоб зняти гроші з депозиту треба заздалегідь їх замовляти. Ніколи не отримаєте в день закінчення депозиту. Протягнуть від декілька днів до тижнів.
2.Якщо отримувати більш 100000грн в еквіваленті. Ніколи не виплатять за один день. Наступний день буде через декілька днів. І так далі не більш 100000 грн разова видача. Тобто явне порушення договору Я даю разово більш, в вони частинами та ще протермінуть.
3. Виплата тільки кратна 100$. Теж не приємно, бо завжди є залишок.
4. Заявлять проти оформлення рахунку в банку видачі, це може бути декілька банків. Якщо багато частин.
5. Автоматично в додатку включається автоподовження депозиту. Будьте уважні!!!
Не рекомендую мати депозити в цьому банк!!!
Дійсно, для зняття готівки може виникнути необхідність її замовлення. Але ми можемо замовити заздалегідь, щоб зняти кошти можна було одразу після закінчення депозиту. Для цього достатньо звернутися до підтримки й ми підберемо найкращий день.
Максимальна сума на зняття готівки на добу — не наші правила, а вимога НБУ.
Суму ми можемо округлити до 5/10, залежно від суми зняття.
При знятті валюти в певних банках є необхідність у відкритті валютного рахунку згідно з поточним законодавством.
Автоматичне продовження увімкнене одразу при відкритті депозиту, його можна вимкнути протягом терміну дії депозиту. Навіть якщо автопродовження не вимкнути, депозит поновиться лише через 3 дні, а не одразу.
Додатково написали вам в особистому повідомленні, для уточнення інформації