Прихована комісія при покупці картки АТБ: списання 100 грн за «перевипуск» без попередження
| USD | 42 | 42.3693 |
Після сканування та активації картки з рахунку було миттєво списано 100 грн. Служба підтримки пояснила це як плату за «перевипуск пластикової картки», оскільки раніше у мене вже була карта банку.
Вважаю таку практику введенням клієнта в оману. Купуючи фізичний товар у магазині, я орієнтуюсь на інформацію на упаковці. Я не маю можливості перевіряти оновлені тарифи на сайті банку, стоячи на касі. Якби інформація про платний перевипуск (100 грн) була зазначена на пакеті, я б не купував цей пластик, оскільки можу користуватися безкоштовною віртуальною карткою.
Підтримка у додатку відмовилася вирішувати питання і посилається на публічний договір. Прошу представника банку розглянути ситуацію: мені не потрібна пластикова картка за таку вартість, про яку мене не попередили. Вимагаю анулювати цей перевипуск і повернути списані 100 грн.
Пояснимо момент із пакуванням: під час друку коробок немає можливості одразу зазначити всі умови договору, оскільки тарифи можуть змінюватися, а платний перевипуск — це не постійна умова, а індивідуальний кейс, який залежить від історії клієнта.
Водночас ми почули ваш фідбек. Вашу ситуацію передали на індивідуальний розгляд, і результат уже надіслали вам push-повідомленням у застосунок.