Та сама проблема з рахунком ФОП

FOPBonezka 10 грудня 2025, 18:44
Вимагають договори, ще купу доків, тільки би не випускати кошти. Велика проблема наразі. Дуже.
Кошти відпустила надійна укр компанія, по Договору, з відповідними кведами ФОП. Буду боротися з ними щоб віддали кошти і закривати в них рахунок.
monobank
10 грудня 2025, 21:07
Розуміємо ваше занепокоєння
Такі перевірки проводяться не з ініціативи банку, атому, що цього вимагає законодавство — усі банки мають діяти за цими правилами. Наше завдання зробити цей процес максимально простим і швидким для вас
Після перевірки документів ви зможете вільно користуватися коштами, як і раніше
Додатково колеги написали в месенджер уточнення стосовно документів

10 грудня 2025, 19:40
Та сама? Яка?

І що таке «компанія відпустила кошти», це на якій мові оригінал був?

А КВЕДи які? Це ж важливо для розуміння: чи ти намагався намахлювати і банк тебе вхопив за дупу, чи дійсно банк безпідставно ображає справжнього приватного підприємця.
10 грудня 2025, 21:14
Така, як і у попередніх коментарях. За дупу? Смішно. Який довбень махлював би зі свого особистого ФОПу? Благо я таких не знаю. Я розказую своїми словами і все зрозуміло. Щодо вашої адвокатської діяльності теж зрозуміло, працюйте на них краще, консультуйте.
10 грудня 2025, 22:48
Така, як і у попередніх коментарях

Самий попередній коментар — це мій в якому я тебе питаю що ти мав на увазі.

Який довбень махлював би зі свого особистого ФОПу? Благо я таких не знаю.

Ну, а я знаю, благо сиджу на цьому сайті кілька років і читаю відгуки від цих «бізнесменів» після того як банк прихлопнув їм рахунок.

Я розказую своїми словами і все зрозуміло.

Нічого не зрозуміло бо власне ти нічого і не розказав. Лише завдяки відпоміді банка я можу припустити що мова знов про фінмониторинг.
10 грудня 2025, 21:19
Всі знайомі, які ведуть свої фопи через приват і проходять перевірки — втрачають від 15 хв до 24 годин. У вас 5 днів. Хотілось моно — типо сучасність, новітність)
userhome
userhome
11 грудня 2025, 12:04
А по суті згідно статті 15 та 23 ЗУ «Про фінмоніторинг … «термін блокування обмежений — зупинення фінансових операцій здійснюється без попереднього повідомлення клієнта на два робочі дні з дня зупинення включно. А далі 3. Спеціально уповноважений орган у разі виникнення підозр може прийняти рішення про зупинення видаткових фінансових операцій на строк до семи робочих днів, 2 + 7 = 9 дні. На Ваше звернення банк повинен надати письмову відповідь із зініченням підстви блокування — стаття та пункт Закону за підписом посадової особи яка прийняла рішення про блокування.
11 грудня 2025, 12:24
Дякую!
Валерка Котовский
Валерка Котовский
12 грудня 2025, 17:21
Они ничего не дают кроме лапши на уши) как составить иск на банк через электронный суд я расписал у себя вблоге) если напишут банк разрывает с вами договор так же не спешите) отсудите у них сначала денюжку а потом уж подумаете)
Java Vetal
Java Vetal
12 грудня 2025, 21:04
Це твоя найбільша помилка тримати тут фоп, де максимум непрофесійний персонал, який навіть не знає як правильно перевіряти фоп

USD 42 42.3693

USD 42 42.3693
Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Та сама проблема з рахунком ФОП