Банк скасовує раніше нарахований кешбека від партнерів !!!

sanyakd 18 жовтня 2025, 12:52
Стикнувся з такою.проблемою.в банку останній час монобанк блокує я так зрозумів нарахування кешбеку від партнерів -тобто спочатку нараховує відсотки потім вночі скасовує зовсім платіжки і відповідно і кешбек пропадає потім знову проводе платіж але вже без кешбеку, а щоб його знову нарахували то потрібно звертатись в ручному режимі до чат оператора щоб він зробив заявку -оператор поясняє це тим що інколи міняються ціни в Інтернет платіжках того так робиться -не знаю можливо і так але щось я в інших банках такого я не помічав (щось схоже стає як з Ізібанком лиш вночі оператор дає відповідь) так що проводити інтернет онлайн платежі з кешбеком від партнерів я би не рекомендував робити в Монобанку-і це не одного разу таке було в мене -після останього збою в роботі Монобанку в мене взагалі кешбек в мінусі стоїть?
monobank
18 жовтня 2025, 15:09
Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити та допомогти у вирішенні питання
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі
Полезный комментарий
SergeyNina 21 жовтня 2025, 1:04
Вам нужно написать обращение в нбу.
В обращении максимум технической информации.
Причина того что происходит — продавец делает нехорошие действия со своей стороны чтобы не платить кешбек, если обращаетесь в службу поддержки кешбек начисляется если не обращаетесь то продавец его не платит. Многие не обращают внимание и это проходит.
Монобанк не может отменять и проводить повторно оплаты технически.
В пумб это тоже было с одним магазином автозапчастей и складом шин.
Потом этим занимался фокстрот, сейчас у них на карточке товара чётко указано где есть кешбек, а где нет.

18 жовтня 2025, 13:17
Монобанк платіжки не скасовує, їх скасовує продавець
18 жовтня 2025, 13:23
І що тільки платіжки вашого банку скасуває постійно, а інші банки не чипає?
18 жовтня 2025, 13:28
Платіжки, пхах

бо у інших банків немає партнерського кешбеку з цим продавцем який потім продавець має сплатити — то що їм скасовувати?

банк, який випустив карту, а в данному випадку Монобанк є саме банком-емітентом — фізично не може скасувати проведений платіж.
провести його повторно — тим більше не може

а от продавець може і перше, і друге

який банк-еквайр у продавця — ми не знаємо
але наврядчи банк-еквайр може без відома продавця робити якісь операції, тим більш відміняти вже проведений платіж
18 жовтня 2025, 15:28
Чого немає ПУМБ банк наприклад має теж не мало компаній в партнерськім кешбеку але такого я за цим банком не замічав?
18 жовтня 2025, 16:16
А там є ті самі бізнеси що і у Монобанка і ти купляв і через ПУМБ і через Моно?
20 жовтня 2025, 8:56
Так купляв але в Пумбі такого глюка я ні разу не побачив-в Монобанку проплачував Аптека 911 а в Пумбі аптеку Подорожник
20 жовтня 2025, 9:19
Аптека 911… Подорожник

Так це різні аптеки🤷‍♂️

купляв але в Пумбі такого глюка я ні разу не побачив

Я з 2019 року купляю за допомогою картки Монобанку і теж ні разу не побачив такого. І що?
19 жовтня 2025, 8:12
Відповіді я так і не почув. Ну то ти користувався партнерським кешбеком і в ПУМБ, і в Моно для одного і того ж продавця?
18 жовтня 2025, 13:19
Можливо і так але в інших банках такого явища не спостерігається -якщо пройшла оплата то один раз, а не два рази-ну, а чому кешбек не нараховується за другою оплатою в Монобанку тоді? потрібно виходитина вашого чат оператора просити створювати заявку на вирішення проблеми потім дякувати оператора за вирішення проблеми і т д-для чого це все?
18 жовтня 2025, 13:32
Можливо і так але в інших банках такого явища не спостерігається -якщо пройшла оплата то один раз, а не два рази-ну

скільки я платив картою моно з 2019 року — жодного разу жоден продавець не відміняв проведений платіж
то що?
18 жовтня 2025, 15:29
Значить Вам повезло
18 жовтня 2025, 16:16
Ні, справа не в везінні, а в роботі платіжної системи.

Всі такі от генії взагалі не розуміють що вони платять не картою Монобанка, а картою Візи чи Мастеркарда випущеною Монобанком. І тек як працює оплата — встановлено правилами Візи чи Мастеркарда, а не Монобанка. І в цих правилах не передбачено щоб банк який випустив карту мав право відміняти чужі платеж вже після того як він їх провів.
SergeyNina
SergeyNina
21 жовтня 2025, 1:04
Корисний коментар
Вам нужно написать обращение в нбу.
В обращении максимум технической информации.
Монобанк не может отменять и проводить повторно оплаты технически.
В пумб это тоже было с одним магазином автозапчастей и складом шин.

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Банк скасовує раніше нарахований кешбека від партнерів !!!