Якби можна поставити 0 -поставив би

До війни користувався додатком і карткою монобанк з 2020 чи 21, від початку здивувала простота регістрації та отримання картки, замовив у додатку на наступний день отримав у найближчому віділенні нової пошти, в кінці 22 року залишив країну та втратив український номер, більше в додаток не заходив хоча через 2 роки пробував провести транзакції закордоном щоб перевірити чи вона буде працювати, на момент 20/09/2025 вирішив зайнятись питанням щоб відновити доступ до аккаунту і картки, чпокався ранок з тим щоб підвязати новий номер і як тільки зайшов в додаток побачив 20−30 транзакцій на одну копійку де якісь хлопці які випадково надіслали 3,5к гривень писали щоб я повернув гроші і погрозами що підуть в поліцію писати на мене заяву🤭😂, найсмішніше те що гроші вони повернули але картку мені всеодно заблокували і доступ до неї обмежили, а тепер щоб зробити фізичну картку я маю власноруч отримувати її і показувати свій паспорт в країні в яку навіть не планував їхати, абсурд, сміх та й годі, нікому не рекомендую
20 вересня 2025, 12:01
Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі

20 вересня 2025, 17:35
Не зрозуміло нащо тобі картка країни в яку ти не плануєш повертатись і мешканців якої ти кинув на гроші?
Нам твої рекомендації до ду пи.
Маю Талант
Маю Талант
20 вересня 2025, 19:11
Клоунада чисто, рекомендую тобі заховатися в печері
Pumbovik
Pumbovik
21 вересня 2025, 17:55
Где ты собрался показывать паспорт если отделений нет? Вынуждают вернуться в страну то что это вид электронной повестки, если пользуютесь услугами этой страны до надо возвращаться помогать
22 вересня 2025, 7:56
Вот суд пумб проиграл выплатил и деньги клиента и судебный сбор и моральну шкоду сверху:)
22 вересня 2025, 10:09
Якщо банки блокуючи гроші клієнта на час фінмониторингу, а потім приймають рішення про закриття рахунку — завжди виплачують гроші клієнту. Навіть без витрат на суди та адвокатів.
22 вересня 2025, 11:50
Ага чушь эту расскажешь кому то другому или покажи хоть один пример)
В законе нет понятия блокировки для финансового мониторинга если есть в студию.
Есть блокировка при нарушении закона из криминального кодекса о легализ и отмывании, где банк должен иметь пидозру или наявни пидставы которые он обгрунтует в суде, а перед этим передаст во все органы НБУ и полицию чтобы шло дело) лапша на уши не прокатит — суд уже выигран)
22 вересня 2025, 15:15
Ага чушь эту расскажешь кому то другому или покажи хоть один пример)

так це ти назви норму закону яка дозволяє банку не повертати клієнту гроші

такої норми не існує і якщо банк закриває рахунок клієнта за власною ініціативою — він забов’язаний повернути всі гроші клієнту

Якби така норма існувала — той чолов'яга на відгук якого ти послався ніколи б не добився повернення своїх грошей з банку.

В законе нет понятия блокировки для финансового мониторинга если есть в студию.

В законі є блокування для фінансового моніторинга, я тобі це вже не раз показував. Покажу ще раз.

Розділ II
СИСТЕМА ФІНАНСОВОГО МОНІТОРИНГУ

Стаття 8. Завдання, обов’язки та права суб'єкта первинного фінансового моніторингу
2. Суб'єкт первинного фінансового моніторингу зобов’язаний:

21) за рішенням спеціально уповноваженого органу зупиняти проведення видаткових фінансових операцій або забезпечити моніторинг фінансової операції (фінансових операцій) відповідної особи в установленому законодавством порядку;

Розділ IV
ЗАМОРОЖЕННЯ АКТИВІВ ТА ЗУПИНЕННЯ ФІНАНСОВИХ ОПЕРАЦІЙ

Стаття 23. Зупинення фінансових операцій
1. Суб'єкт первинного фінансового моніторингу, що здійснює або забезпечує здійснення фінансових операцій, має право зупинити здій
23 вересня 2025, 10:46
Ну ты и дурень) во первых почитай что такое СПЕЦИАЛЬНО УПОВНОВАЖЕНЫЙ ОРГАН это НБУ только за их указанием банк может это делать)
Ты копипастишь и склеиваешь статьи закона не дописывая их суть, давай полностью 23ю статью там написано что только до 2х рабочих дней банк может ито при наявности обгрунтованной пидозры(что такое пидозра прочтёшь в законе я тебе раз 5 уже кидал точно, но ты **** мимо глаз пропустил)
То есть как минимум должно идти следствие по закону который регулируется криминальным кодексом, а про закон о финансовом мониторинг ты опять выдумал его? Скинь ссылку на закон о финансовом мониторинге ато ты **** только пишешь о нём:)
Есть один закон из крим кодекса это: Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення
Это закон в который входят функции банков вести финансовый монитринг и этот закон из криманльного кодекса без каких либо доказов или следствий банк вобще свою пыку не может сувать в деньги клиента.
23 вересня 2025, 11:08
Ну ты и ****) во первых почитай что такое СПЕЦИАЛЬНО УПОВНОВАЖЕНЫЙ ОРГАН это НБУ

Я то як раз чудово знаю що відділи фінмониторингу банків спілкуются виключно з окремим департамертом фінмониторингу НБУ.

Це як раз ти постійно розповідаєш що банки при підозрі мають не блокувати рахунок як це передбачено в законі, а звертатись до поліції.
23 вересня 2025, 11:10

Закон про фінмониторинг взагалі ніяк не перетинаєтся з кримінальним кодексом, це по-перше.

По-другк як раз цей закон не тільки дає право банку сувати нос у гроші клієнта, а навіть зобов’язує це робити що я і продемонстрував у цитатах.
22 вересня 2025, 15:14
Ага аж бігом повертають, через півроку та ще з дописом що клієнт займався терроризмом по ст 15 а ще купа банків які внаглу віджимають по 20%-30% від остаточного балансу. Та манобанк годує завтраками «по 60 днів перевірки» та думає що клієнти не зможуть судом вытягти з нього гроші за незаконне блокування
22 вересня 2025, 15:17
Ага аж бігом повертають, через півроку та ще з дописом що клієнт займався терроризмом по ст 15

Я не казав що вони роблять це швидко.
Звісно повернтають з поясненням чому саме це перерахування відбулося. А ти як хотів?

Дякую що своїм коментарем ти по факту спростував маячню Валерчика і підтвердив що витрачатись на суди та адвокатів сенсу немає.
23 вересня 2025, 9:18
Все вірно манобанк зі своїх грошей оплатить судовий збір та послуги адвокатів, який розумний клієнт впише до позову
як пумб заплатив судовий збір та моральну шкоду https://minfin.com.ua/ua/blogs/valeriicrypto/263258/
23 вересня 2025, 10:48
Если банк после возвращения написал о терроризме сразу в суд и отсудишь ещё у него х5 от возвращённой суммы особенно если тебе твой банк блокнет деньги)
23 вересня 2025, 10:52
Тобі заплатив? Ні? Ось і відповідь.
21 вересня 2025, 19:52
А тебе часом не Григорій зовуть?

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Якби можна поставити 0 -поставив би